Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Digitalisering i bygg og eiendom 2023

Konferansen tar for seg digitalisering i et livssyklusperspektiv. Vi vil belyse de store mulighetene som ligger i digitalisering for bygg- og eiendomsnæringen. Vi presenterer konsepter og idéer fra ledende bedrifter, og har samlet et knippe anerkjente og kompetanserike forelesere.

Velkommen til faglig påfyll!

 

 

 • 30.03.2023
 • 08.30 - 13.15
 • Digital konferanse
 • Bygg, anlegg og eiendom
 • 30.03.2023
 • 08.30 - 13.15
 • Digital konferanse
 • Fra 2600,-

Digitalisering gir oss muligheten til å forandre måten vi bygger og forvalter eiendom på. Det gir oss verktøy for å gjøre prosesser mer effektive, data mer tilgjengelig og beslutninger mer informerte.

I byggbransjen kan digitalisering hjelpe oss å planlegge og bygge smartere, ved å benytte 3D-modeller og simuleringer for å teste design og konstruksjoner før de bygges. Det kan også gjøre prosjektledelse mer effektiv ved å gi oss bedre oversikt over fremdrift og ressursbruk.

I eiendomsbransjen kan digitalisering hjelpe oss å forvalte bygninger mer effektivt, ved å gi oss bedre oversikt over drift og vedlikehold, samt å automatisere prosesser som fakturering og leiekontrakter. Det kan også gi bedre innsikt i hvordan bygningene brukes og hvordan vi kan tilpasse dem bedre til beboerne og brukerne.

Digitalisering åpner opp for nye muligheter og gir oss verktøyene vi trenger for å skape mer bærekraftige, smarte og effektive bygninger og eiendommer. La oss gripe denne muligheten og forme fremtiden sammen.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer om pris på medlemskap HER. Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer om Norges bygg- og eiendomsforening her.

Dato og tid

 • Dag 1: 30.03.2023 08:3013:15

Program

08.15   Vi kommer oss på nett

08.30   Velkommen til konferanse
Stian Pettersen, styremedlem i Norges bygg- og eiendomsforening

08.35   Start foredrag

13.15    Oppsummering og avslutning

PROGRAMKOMITEEN
Kjartan Nesset, Universitetet i Bergen
Stian Pettersen, Oslo Kommune Gjenvinningsetaten
Stene Kristiansen, Quality Norway AS

 

Digital konferanse

Digital plattform Konferansen gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra foredragsholdere. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før konferansestart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

2600,- + mva
Pris for medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening

2900,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening

Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Målgruppe

 • ledere og andre interesserte som ønsker å fokusere på de store mulighetene som ligger i digitalisering for byggenæringen
 • forvaltere, driftere og vedlikeholdere av eksisterende bygg
 • andre med interesse for fagområdet

Målgruppe

 • ledere og andre interesserte som ønsker å fokusere på de store mulighetene som ligger i digitalisering for byggenæringen
 • forvaltere, driftere og vedlikeholdere av eksisterende bygg
 • andre med interesse for fagområdet