post
Se også

Landbasert

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå.

World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er baser på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.

Drift- og vedlikehold av pumper, Praktisk bruk av analyseverktøy, Hvordan gjennomføre en skadeanalyse, MIC og Vibrasjonsanalytiker Kat. 1 og 2 er noen av våre andre aktuelle kurs.

I tillegg vil du få muligheter for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen vedlikeholdsfaget. Vi har gode kontakter innad i det europeiske vedlikholdsmiljøet, samt til utdanningsinstitusjoner og kan derfor tilby innovative og tidsaktuelle konferanser med anerkjente foredragsholdere fra inn og utland. Det kan blant annet nevner Moderne Vedlikehold, Prediktivt vedlikehold, Droner og Roboter, Fremtidens Vedlikehold – Industri 4.0, Robust materialvalg og Strategic Inspection Management.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er et tema du savner, så skal vi vurdere muligheten for å utarbeide et godt tilbud på konferansesiden.