Konferanse - Vedlikehold industri

 • 13.09.2022
 • 09.00-16.00
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Vedlikehold industri

Additiv manufacturing i et vedlikeholdsperspektiv

Bli med på konferanse og hør spennende foredrag om additiv manufacturing i et vedlikeholdsperspektiv.

Additiv tilvirkning (AM) – ofte kalt 3D-printing – er en produksjonsteknologi som er i kraftig vekst, og som gir nye muligheter for norsk industri.  Siden AM er basert på en automatisert og digitalisert design og produksjonsprosess, innebærer denne produksjonsteknologien muligheter man i dag ikke har innenfor tradisjonell produksjon.

 • 13.09.2022
 • 09.00-16.00
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Fra 3700,-
Meld deg på
eller

Målgruppe

Konferansen henvender seg til blant annet personell med arbeidsoppgaver og ansvar innenfor:

 • Produksjon og drift
 • Vedlikehold
 • Reservedelsstyring
 • Planlegging, prosjektering, økonomi og ledelse
 • Leveranser og salg av vedlikeholdstjenester og -utstyr

Informasjon

AM kan brukes til både produksjon av nye mekaniske deler, men også til reparasjon av gamle. Utgangspunktet er en 3D modell, som sendes til en 3D printer/sveiserobot og som deretter bygger materiale basert på dette. AM innebærer ingen produksjonslinje, og har mange store fordeler sammenlignet med konvensjonell produksjon, deriblant leveransehastighet, fleksibilitet og kompleksitet.
På grunn av at leveringstiden er raskere med AM jobbes det for å etablere et digitalt lager med «Just-In-Time» produksjon av reservedeler når behovet oppstår. Dette vil kunne gi en betydelig reduksjon i lagerhold. Utstrakt bruk av AM vil gi reduserte vedlikeholdskostnader, økt oppetid, økt leveransesikkerhet og i tillegg gi mulighet for nye arbeidsplasser i Norge.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold.
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norsk Forening for Vedlikehold

Norsk Forening for Vedlikehold (NFV) har som formål å være den ledende forening for kompetanse og nettverksbygging innen produksjon og vedlikehold i Norge. Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold her.

 

Dato og tid

 • 13.09.2022 09:0016:00

Program

Program blir oppdatert fortløpende

Konferanse

Gjennomføring Fysisk. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til konferansestart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. 
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

3700,- + mva
Pris for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

4100,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

575,- + mva
Pris lunsj og bevertning (obligatorisk)

Grupperabatt: Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Kurs

Storefjell Resort Hotel, Gol

World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse 2022/2023

World Class Maintenance – et fremtidsrettet vedlikeholdskonsept for ledende bedrifter i Europa Vedlikehold er en av de viktigste konkurransefaktorene for fremtidsrettete bedrifter. Derfor er det viktig å ha moderne og riktig kompetanse! Det faglige innholdet bygger på trender innen internasjonalt og nasjonalt vedlikehold og produksjon Kurset bygger på NS EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell Flere ledende bedrifter har bygd opp sine vedlikeholdskonsepter, praktiske løsninger og vedlikeholdsstrategier basert på kompetanse fra dette kurset Hold deg oppdatert innen vedlikehold Kurset gir mulighet for å avlegge eksamen og bli sertifisert

Arrangør

association

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Vedlikeholdsplanlegging

Jobb smartere med vedlikeholdsplanlegging! I dette 2-dagers kurset vil du lære å jobbe smartere og få full kontroll på planlagt vedlikehold, oppnå besparing og økt effektivitet. Introduksjon Vedlikeholdsplanlegging Planleggingsprossesser Planleggingsverktøy med eksempler fra CMMS systemer Innflytelse vedlikeholdsplanlegging Jobbpakking Forbedringsteknikker Organisering, møtestruktur, kommunikasjon

Arrangør

association

Kurs

DNV, Høvik

Hvordan gjennomføre en skadeanalyse?

Få verdifull kompetanse på hvordan gjennomføre en skadeundersøkelse på mest mulig effektiv måte! Kurset er praktisk rettet og presenterer en systematikk som kan benyttes innenfor alle industrisegmenter og gjennomgår eksempler på hvordan skadeanalyser bør gjennomføres.

Arrangør

association