bærekraftig-moderne-vedlikehold

Konferanse - Vedlikehold industri

 • 02.03.2022–01.03.2022
 • 09:00 - 16:00
 • Oslo Kongressenter
 • Vedlikehold industri

Bærekraftig Moderne Vedlikehold Industri – en del av Quality Norway dagene 2022

Konferansens mål er å presentere nye trender, moderne vedlikeholdskonsepter, metoder, teorier og praktiske løsninger for fremtidsrettet vedlikehold.

Det vil være store utfordringer til produksjon og vedlikehold blant annet knyttet til digitalisering, IoT, intelligente data, effektivisering, utstyrsivaretagelse, sikkerhet, miljø, kostnadsreduksjon og verdiskapning. Vedlikehold vil være en sentral konkurranse- og inntektsfaktor, derfor må vedlikeholdet bli tillagt riktig prioritet.

Foredragene lagt opp for å gi deltakerne teoretisk bakgrunn, moderne kompetanse og praktiske erfaringer.

 

I tillegg vil det bli anledning til å utveksle erfaringer med kolleger og å foreta diskusjoner.

Konferansen er en del av Quality Norway-dagene som er et tverrfaglig arrangement med fokus på bygg, industrivedlikehold, sikkerhet på byggeplass og brannsikkerhet.

Du møter et bredt utvalg bransjefolk og vårt mål er å gi deg «det lille ekstra» i form av utvidet nettverk og inspirasjon fra deler av bransjen du kanskje til daglig ikke har så mye med å gjøre.

Dette kan du delta på:

1. mars:
Konferanse – Sammen om bærekraft.
Det overordnete tema for konferanse vil i år være bærekraft.
Du møter blant andre statssekretær Kjersti Bjørnstad/ Kommunal- og Moderniseringsdepartementet, Magnus Young, Risk og leder for Bærekraft 100, PwC Norway og Vegard Rooth, Adm. Dir. Interimledelse

2. mars:
Konferanse: Bærekraftig Moderne vedlikehold INDUSTRI

Konferanse: Bærekraftig Strategisk eiendomsledelse

 

 • 02.03.2022–01.03.2022
 • 09:00 - 16:00
 • Oslo Kongressenter
 • fra 4150,-

Målgruppe

Konferansen henvender seg til blant annet personell med arbeidsoppgaver og ansvar innenfor:

 • Vedlikehold av produksjons- og prosessanlegg
 • Drift av produksjons- og prosessanlegg
 • Ledelse, økonomi og prosjektering
 • Sikkerhet
 • Leveranser og salg av vedlikeholdstjenester og utstyr
 • Undervisning og forskning
 • Planlegging

Dato og tid

 • Dag 2: 02.03.2022 09:0016:00
 • Dag 1: 01.03.2022 09:0016:00

Program

Program vil bli annonsert snart

Konferanse

Gjennomføring Fysisk. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. For 10 personer eller flere får bedriften 2 voucher. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. 
Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. 
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

PRIS
Dag 2   4150,- + mva  for medlemmer av Norsk Foreningen for Vedlikehold
Dag 2   4600,- +mva for ikke medlemmer

Dag 1 + 2   7100,- + mva for medlemmer av Norsk Foreningen for Vedlikehold
Dag 1 + 2   7900,- + mva for ikke medlemmer

For samtlige deltakere kommer det i tillegg konferansepakker, for lunsj og bevertning, a   1160,- + mva pr dag.

Felles fingerfood m/mingling Dag 1    700,- +mva.

 • Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder.

Kanskje du også er interessert i disse kursene?

Konferanse

Oslo Kongressenter

Bærekraftig Strategisk Eiendomsledelse – en del av Quality Norway dagene 2022

Store verdier – betydelige effektiviseringsmuligheter:  Urbanisering, demografi, klimautfordringer samt utvikling av transportinfrastruktur og teknologi tilsier at eiendomssektoren vil møte endrede rammevilkår i fremtiden. Bygninger og arealene mellom byggene skal bidra til å effektivisere tjenesteproduksjon og være virkemidler for økt verdiskaping i samfunnet. Med økt befolkning vil det også være behov for økte arealer, og det ligger effektiviseringspotensial gjennom kommunesammenslåing. Konferansen er en del av Quality Norway-dagene som er et tverrfaglig arrangement med fokus på bygg, industrivedlikehold, sikkerhet på byggeplass og brannsikkerhet. Du møter et bredt utvalg bransjefolk og vårt mål er å gi deg «det lille ekstra» i form av utvidet nettverk og inspirasjon fra deler av bransjen du kanskje til daglig ikke har så mye med å gjøre. Dette kan du delta på: 1. mars: Konferanse – Sammen om bærekraft. Det overordnete tema for konferanse vil i år være bærekraft. Du møter blant andre statssekretær Kjersti Bjørnstad/ Kommunal- og Moderniseringsdepartementet, Magnus Young, Risk og leder for Bærekraft 100, PwC Norway og Vegard Rooth, Adm. Dir. Interimledelse 2. mars: Konferanse: Bærekraftig Strategisk eiendomsledelse Konferanse: Bærekraftig Moderne vedlikehold INDUSTRI  

Konferanse

Oslo Kongressenter

Sammen om bærekraft – en del av Quality Norway dagene 2022

Sammen om bærekraft Hvordan jobber industrien og bygg- og anleggsbransjen med bærekraft? Hvor er vi i Norge i forhold til FNs bærekraftsmål og det globale samspillet? Hvordan kan vi jobbe sammen om å nå målene? Kunnskap og planlegging er noen av stikkordene for at du og din bedrift skal lykkes. På Quality Norway-dagene vil vi gi deg både kunnskap og inspirasjon til å jobbe i takt med tiden vi lever i og kravene som stilles. To dager med faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging! Quality Norway-dagene er et tverrfaglig arrangement med fokus på bygg, industrivedlikehold, sikkerhet på byggeplass og brannsikkerhet. Du møter et bredt utvalg bransjefolk og vårt mål er å gi deg «det lille ekstra» i form av utvidet nettverk og inspirasjon fra deler av bransjen du kanskje til daglig ikke har så mye med å gjøre. Dette kan du delta på: 1. mars: Konferanse – Sammen om bærekraft. Det overordnete tema for konferanse vil i år være bærekraft. Du møter blant andre statssekretær Kjersti Bjørnstad/ Kommunal- og Moderniseringsdepartementet, Magnus Young, Risk og leder for Bærekraft 100, PwC Norway og Vegard Rooth, Adm. Dir. Interimledelse 2. mars: Konferanse: Bærekraftig Strategisk eiendomsledelse  informasjon og påmelding Konferanse: Bærekraftig Moderne vedlikehold INDUSTRI, mer informasjon og påmelding