Konferanse - Bygg, anlegg og eiendom

 • 28.09.2022
 • 08:30 - 15:30
 • Clarion Hotel Ernst Kristiansand
 • Bygg, anlegg og eiendom

Bærekraftig ombygging, konferanse Kristiansand 2022

Verdiskaping for eiere og brukere

Klimautfordringer med tilhørende trender og fokusområder stiller nye krav til vår byggenæring. Vi kan løse mye gjennom nybygg, men det største potensial ligger i eksisterende bygningsmasse.

Konferansen er lagt opp så praktisk som mulig med utgangspunkt i aktiviteter i Kristiansands bygningsmasse gjennom eksempler for erfaringsdeling.

 • 28.09.2022
 • 08:30 - 15:30
 • Clarion Hotel Ernst Kristiansand
 • Fra 3700,-
Meld deg på
eller

Målgruppe

 • Bygg- og eiendomsforvaltning på strategisk og taktisk nivå
 • Offentlige og private byggherrer og eiendomsforvaltere
 • Rådgivere
 • Arkitekter
 • Entreprenører, og hvor bærekraft står sentralt.

Informasjon

Få bedre pris som medlem

Få bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening!
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer om Norges bygg- og eiendomsforening her.

Dato og tid

 • 28.09.2022 08:3015:30

Program

Program blir annonsert medio august 2022

Konferanse

Gjennomføring Fysisk. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til konferansestart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. 
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

3700,- +mva
for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

4100,- + mva
for ikke – medlemmer

570,- + mva
lunsj og pausebevertning (obligatorisk)

320,- + mva 
mingling med tapas etter konferansen

Grupperabatt: Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Oslo Kongressenter

Bærekraftig ombygging, konferanse Oslo 2022

Verdiskaping for eiere og brukere Konferansen fokuserer på Oslos bygningsmasse og potensialet for ombygging og oppgradering.  

Arrangør

association

Konferanse

Scandic Nidelven

Bærekraftig ombygging, konferanse Trondheim 2022

Verdiskaping for eiere og brukere Klimautfordringer med tilhørende trender og fokusområder stiller nye krav til vår byggenæring. Vi kan løse mye gjennom nybygg, men det største potensial ligger i eksisterende bygningsmasse. Konferansen er lagt opp så praktisk som mulig med utgangspunkt i aktiviteter i Trondheim bygningsmasse gjennom eksempler for erfaringsdeling.

Arrangør

association

Konferanse

Clarion Hotel Stavanger

Bærekraftig ombygging, konferanse Stavanger 2022

Verdiskaping for eiere og brukere Klimautfordringer med tilhørende trender og fokusområder stiller nye krav til vår byggenæring. Vi kan løse mye gjennom nybygg, men det største potensial ligger i eksisterende bygningsmasse. Konferansen er lagt opp så praktisk som mulig med utgangspunkt i aktiviteter i Stavangers bygningsmasse gjennom eksempler for erfaringsdeling.

Arrangør

association