bygg-hus

Nettkurs - Bygg, anlegg og eiendom

 • 15.11.2021
 • 12.00 - 15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Bygg, anlegg og eiendom

Inneklima i boliger og næringsbygg

– hvilke faktorer påvirker inneklimaet og hvordan klarlegger man dem?

Inneklima er viktig i samtlige bygninger i forhold til opplevelse og helse for brukere og beboere.
Kurset gir en god innføring i hva man skal se etter og hvordan man vurderer resultatene i forhold til inneklimarelevante problemstillinger.

 • 15.11.2021
 • 12.00 - 15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Fra 2100,-

Målgruppe

 • alle som jobber med drift, forvaltning eller rehabilitering av bygninger
 • alle som er interessert i temaet inneklima

Informasjon

Selv om kun medisinsk personale skal uttale seg om helsemessige problemstillinger, bør alle som jobber med bygninger ha en grunnleggende kunnskap om hvilke bygningsmessige faktorer som påvirker inneklimaet.
Aktuelle problemstillinger er undersøkelsesmetoder, prøvetaking og vurdering av grenseverdier av relativ luftfuktighet, deponert støv, svevestøv, muggsopp, temperatur og ventilasjon. Dessuten blir tiltak og kostnadsvurderinger diskutert.

Passer ikke datoene for din bedrift?

Vi gjennomfører gjerne kursene tilpasset for din bedrift for grupper over 10 personer.
Vi avtaler ny dato og en god pris, kontakt oss nærmere på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Få bedre kurspris ved å melde deg inn i Norges- bygg og eiendomsforening!
Les mer om medlemsfordelene og meld deg inn HER.

norgesbygg-eiendom

 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Johan Mattsson

Fagsjef, Mycoteam AS

Utdannet biolog (mykologi) fra Universitetet i Oslo, 1985. Han tok også doktorgrad (Dr.Philos.) i 2017 på NTNU med en tverrvitenskapelig avhandling om bygningsbiologi, bygningsfysikk og bygningsvern. Var med å starte Mycoteam i 1986 og er med i firmaets ledergruppe. Johan er fagsjef i Mycoteam og fagansvarlig for FoU, skadedyr og antikvariske problemstillinger. Han er dessuten autorisert skadedyrbekjemper og godkjent for oppdrag offshore. Johan er også en ettertraktet foredragsholder.

Dato og tid

 • 15.11.2021 12:0015:00

Program

11.45 Vi kommer oss på nett

12.00 Kursstart

15.00  Kursslutt

 

 

 

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før kursstart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

2200,-
Pris for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

2450,-
Pris for ikke-medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

 • Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder.