Digitalt møte - Vedlikehold industri

  • 20.01.2023
  • Interaktivt møte
  • Vedlikehold industri

NFV medlemsmøte: Menneskenes rolle i modernisering av vedlikehold

Vi får høre om hvordan Elkem tenker på modernisering av vedlikehold.

  • 20.01.2023
  • Interaktivt møte
  • Gratis for alle interesserte, men påmelding nødvendig
Meld deg på
eller

Målgruppe

Alle medlemmer og ansatte i NFVs medlemsbedrifter og andre interesserte.

Informasjon

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold her.

NFV

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Mina Bjerke

Digital vedlikeholdsingeniør, Elkem ASA

Dato og tid

  • 20.01.2023 08:3009:30

Program

08.15 Vi kommer oss på nett

08.30 Velkommen v/Stig Aune, styreleder i NFV

08.35 Menneskenes rolle i modernisering av vedlikehold

Det er viktig for Elkem å modernisere vedlikeholdet vårt for å fortsette å kunne være bærekraftige og konkurransedyktige. I Elkem anser vi de ansatte som de viktigste ressursene vi har, for å lykkes med modernisering av vedlikeholdet vårt må vi dermed anerkjenne menneskenes rolle i denne prosessen.

Innledning ved Mina Bjerke, digital vedlikeholdsingeniør i Elkem

09.05 Spørsmål, kommentarer og svar etter innledningen

09.30 Takk for i dag!

Digitalt møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Link til Teams blir sendt på e-post dagen før møte.

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Vedlikeholdsplanlegging

Jobb smartere med vedlikeholdsplanlegging! I dette 2-dagers kurset vil du lære å jobbe smartere og få full kontroll på planlagt vedlikehold, oppnå besparing og økt effektivitet. Introduksjon Vedlikeholdsplanlegging Planleggingsprossesser Planleggingsverktøy med eksempler fra CMMS systemer Innflytelse vedlikeholdsplanlegging Jobbpakking Forbedringsteknikker Organisering, møtestruktur, kommunikasjon

Arrangør

association

Kurs

Storefjell Resort Hotel, Gol

World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse 2022/2023

World Class Maintenance – et fremtidsrettet vedlikeholdskonsept for ledende bedrifter i Europa Vedlikehold er en av de viktigste konkurransefaktorene for fremtidsrettete bedrifter. Derfor er det viktig å ha moderne og riktig kompetanse! Det faglige innholdet bygger på trender innen internasjonalt og nasjonalt vedlikehold og produksjon Kurset bygger på NS EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell Flere ledende bedrifter har bygd opp sine vedlikeholdskonsepter, praktiske løsninger og vedlikeholdsstrategier basert på kompetanse fra dette kurset Hold deg oppdatert innen vedlikehold Kurset gir mulighet for å avlegge eksamen og bli sertifisert

Arrangør

association