Prosjektskolen

E-læring Quality Norway/Cimple - Prosjekt, ledelse

 • GJENNOMFØRING NÅR DU VIL - HVOR DU VIL
 • E-læring
 • Prosjekt, ledelse

Prosjektskolen – bli en fremtidsrettet prosjektleder!

Prosjektskolen er for deg som vil mestre prosjektledelse og lykkes med prosjekter og er et 100% nettbasert opplæringsprogram for utvikling av dyktige prosjektledere, prosjekteiere og prosjektdeltakere.

 • GJENNOMFØRING NÅR DU VIL - HVOR DU VIL
 • E-læring
 • 9900,- (Verdi 12900,-
Meld deg på

Målgruppe

Prosjektskolen er for deg som vil mestre prosjektledelse og lykkes med prosjekter.

 • Prosjektledere
 • Prosjekteiere
 • Prosjektdeltakere

Informasjon

Prosjektskolen inneholder fem videobaserte e-læringskurs og en avsluttende sertifiseringstest som gir Prosjektsertifikatet.

 1. Prosjektledelse – oversikt og innsikt (Project Management Essentials)
 2. Prosjektplanlegging (Project Planning)
 3. Prosjektgjennomføring (Project Execution)
 4. Prosjektorganisasjon (Project Organization)
 5. Prosjektmodell (Project Model)
 6. Sertifiseringstest (Certification test)

Prosjektskolen er fundamentert på de internasjonale standardene PRINCE2, PMI og ISO21500 og er utviklet av dyktige fagpersoner med lang erfaring fra ulike bransjer i Norge og internasjonalt.

Les mer om Prosjektskolen her

E-læring Quality Norway/Cimple

Påmeldingsregler Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss og du har fått en bekreftelsesmail. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Avbestillingsregler Ved avmelding etter tilgang til e-læring er gitt faktureres 100 % av kursavgiften. Tilgang regnes fra mottak av e-post med brukernavn, passord og veiledning. Avbestilling sendes per e-post til: kundeservice@qualitynorway.no Kort og faktura Du kan betale for kurset på to ulike måter. Enten med kort eller faktura. Elektronisk faktura kommer umiddelbart etter din påmelding på e-post. Fakturering gjøres av Quality Norway AS. Ved manglende betaling etter forfallsfristen, tilkommer 70,- ved 1. purring og ved utstedelse av inkassovarsel utstedes det et til gebyr på 70,-, til sammen 140,-. Tilgang Du har tilgang til kurset i minimum 12 måneder etter påmelding. Kursbevis Kursbevis printer du selv på ‘min profil’ siden i e-læringsplattformen. Du må være innlogget for å skrive ut kursbevis. Kursbeviset er tilgjengelig i 12 måneder. Kundesupport For spørsmål angående teknisk løsning ta kontakt med support@cimple.no For spørsmål om kurs og konferanser ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no Glemt brukernavn og passord Har du glemt passordet ditt må du bruke «Glemt passord» funksjonen som du finner på «Logg inn» siden (https://qn.cimple.no/login-logout/?login) Du vil da få tilsendt en e-post med instruksjoner på hvordan du nullstiller passordet. Hvordan endrer jeg mitt passord? På «Min konto» siden i e-læringsportalen har du mulighet til å endre din profil. For å gjøre dette, klikk på «Logg inn», og så på «Min konto» og så på «Kontodetaljer». Rettigheter Du kan benytte materiell i egen virksomhet, men du kan ikke kopiere materiell og benytte dette i en kommersiell sammenheng som kan være skadelig for kursene. Alt materiell eies i sin helhet av Quality Norway og Cimple Technology AS.

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

E-læring

E-læring

Lederskolen – kunsten å lykkes som leder!

Bli en morgendagens leder som er fleksibel, nysgjerrig, lyttende og målrettet! Lederskolen er et moderne 100% nettbasert opplæringsprogram for utvikling av nye, og erfarne ledere, i alle type organisasjoner. Lederskolen benytter mikrolæringsprinsippene med korte videobaserte leksjoner mikset med støtte-tekst, leksjonsquizzer, arbeidshefter, tester og slutteksamen. Estimert gjennomføringstid: 15-25 timer.

Arrangør