Regelverk for vedlikeholdspersonell

Nettkurs - Kran og løft

 • 18.10.2022
 • 09.00-12.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Kran og løft

Regelverk for vedlikeholdspersonell

Montører og reparatører av maskiner og annet arbeidsutstyr

Bli oppdatert på kun 3 timer! På dette nettkurset vil du lære om Arbeidstilsynets gjeldende regelverk for vedlikehold, reparasjon, montasje og ombygging av maskiner og annet arbeidsutstyr.

 • 18.10.2022
 • 09.00-12.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Fra 2250,-

Målgruppe

 • Vedlikeholdspersonell
 • Montører av maskiner og annet utstyr
 • Reparatører av maskiner og annet utstyr

Informasjon

Vi går blant annet igjennom

 • Hvilke krav stiller regelverket til vedlikeholdere, reparatører, montører og de som bygger om maskiner og annet arbeidsutstyr?
 • Hvilke tekniske krav må ivaretas for utstyret som vedlikeholdes, repareres, monteres eller bygges om?

Passer ikke datoene for din bedrift?

Vi gjennomfører gjerne kursene tilpasset for din bedrift for grupper over 10 personer.
Vi avtaler ny dato og en god pris, kontakt oss nærmere på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Få bedre kurspris ved å melde deg inn i KranTeknisk Forening eller Norsk Forening for Vedlikehold!
Les mer om medlemsfordelene i KranTeknisk Forening og meld deg inn her.
Les mer om medlemsfordelene i Norsk Forening for Vedlikehold og meld deg inn her.

KranTeknisk Forening

Med et sterkt og profesjonelt fagmiljø i ryggen tilbyr vi til enhver tid en rekke kurs og konferanser innen kran og løft. I tillegg arrangerer vi bransjetreff for nettverksbygging og utveksling av erfaringer og sosialt samvær. Vårt etablerte fagmiljø, i samråd med aktuelle myndigheter, arbeider for å fremme en formålstjenlig og enhetlig tolkning og praktisering av det til enhver tid gjeldende regelverk for fremstilling, sertifisering og bruk av løfteinnretninger og løfteredskap. Vi imøtekommer en raskt økende teknologisk og kommersiell utvikling gjennom et nært samarbeid med bransjen og dens ledere og ansatte. Vårt flaggskip innen Kran og løft er The International Offshore Crane and Lifting Conference.
Les mer om KranTeknisk Forening her. 

kranteknisk-Forening

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold  her. 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Hermod Pettersen

Daglig leder, Norsk Kransinspeksjon AS

Hermod Pettersen har drevet med opplæring på og kontroll av arbeidsutstyr i over 30 år. Han ble valgt inn som leder av KTF i 2011 og satt før det to år som styremedlem av foreningen. Hermod har drevet eget konsulentselskap siden 2014 og er fagleder for sakkyndig virksomhet i Norsk Kraninspeksjon AS. Han er leder av fagrådet i Norsk Sertifisering, samt fast representant i Arbeidstilsynets fagforum. Hermod er også godkjent som sakkyndig person iht. sjøfartsdirektoratets regelverk.

Dato og tid

 • 18.10.2022 09:0012:00

Program

08.45   Vi kommer oss på nett
09.00  Start 
12.00   Slutt

Det blir lagt opp til pauser underveis

«Helhetlig bra gjennomført!»

«Bra kurs, vi var fornøyd.»

«Temaet i denne forelesningen er svært omfattende og eg var imponert over hvor mye en fikk med.»

«Fin måte å kjøre slike kurs på. Terskel for påmelding er lavere når man slipper å reise bort for å ta dette kurs. Veldig bra og veldig fornøyd.»

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før kursstart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

2250,-
Pris for medlemmer av KranTeknisk Forening og Norsk Forening for Vedlikehold

2500,-
Pris for ikke-medlemmer av KranTeknisk Forening og Norsk Forening for Vedlikehold

 

 • Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder.

Pris

Fra 2250,-

Påmeldingsfrist

11.10.2022 - men påmelding helt frem til kursstart

Arrangører

Arrangement

Nettkurs

Pris

Fra 2250,-

Påmeldingsfrist

11.10.2022 - men påmelding helt frem til kursstart

Arrangører

Arrangement

Nettkurs