sikrings- og beredskapskonferansen2021

Konferanse -

 • 31.05.2022–01.06.2022
 • 2 dager
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Sikkerhet og beredskapskonferansen for kommune, bygg og eiendom

I denne konferansen vil vi sette fokus på hvordan kommuner og andre store eiendomsbesittere løser sikkerhetsutfordringer innen bygg og eiendom.
Konferansen vil belyse hvordan tiltak mot sikringsrisiko blir og kan bli gjennomført i praksis i kommuner og fylkeskommuner – både når det gjelder beslutning og gjennomføring.
Vi kombinerer to spørsmål: Hvorfor og hvordan?

 • 31.05.2022–01.06.2022
 • 2 dager
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Fra 7100,-

Målgruppe

 • Drifts – og Eiendomsselskaper
 • Forvaltningsbedrifter
 • Kommuner og Fylkeskommuner
 • Bedrifter som arbeider med sikkerhet og beredskap
 • Universiteter

Dato og tid

 • Dag 1: 31.05.2022 09:3017:00
 • Dag 2: 01.06.2022 08:3014:30

Konferanse

Hotell
Deltakerne må selv bestille overnatting på denne konferansen.
Vi har reservert et antall rom på Quality Hotel Olavsgaard. Enkeltrom med frokost kr. 1195,- per natt.
Hotellrommene kan bestilles på telefon 63 84 77 20 eller mail til booking@olavsgaard.no  

Oppgi bookingkode GR009557

Gjennomføring Fysisk. Arrangøren ivaretar til enhver tid gjeldene smittevernregler. Skulle det vise seg at det er umulig å gjennomføre konferansen fysisk, så blir gjennomføringen digital. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. For 10 personer eller flere får bedriften 2 voucher. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. 
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

7100,- + mva
Pris for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

7900,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

1150,- + mva
Pris lunsj og bevertning for 2 dager (obligatorisk)

600,- + mva
Pris for deltakelse på nettverksarrangement/konferansemiddag

Kanskje du også er interessert i disse kursene?

Konferanse

Oslo Kongressenter

Bærekraftig Strategisk Eiendomsledelse – en del av Quality Norway dagene 2022

Som en av næringene med størst potensiale til å kutte klimagassutslipp vil konferansen ta for seg strategi og status på dette og hvor bransjen står i forhold til Klimaavtalen. Temaer som vil bli belyst på konferansen vil blant annet være: BÆREKRAFTIGE TRENDER  EU-TAKSONOMIEN BÆREKRAFTPERSPEKTIV I NYE OG EKSISTERENDE BYGG Det vil bli lagt opp til et bredt spekter av foredragsholdere for å belyse ovennevnte tema, deriblant representanter fra sentrale aktører innen finans- og BAE-næringen.  Det legges opp til å gi deltakerne teoretisk bakgrunn, oppdatert kompetanse og innsikt i praktiske erfaringer fra aktører i bransjen. I tillegg vil det bli anledning til å utveksle erfaringer med kolleger gjennom diskusjoner i uformelle møteplasser. Du møter en bredde av fagfolk i byggenæringen, og vårt mål er å gi deg «det lille ekstra» i form av utvidet nettverk og inspirasjon fra deler av næringen du kanskje til daglig ikke har så mye med å gjøre. Du kan høre og la deg inspirere av blant andre Trine Dyrstad Pettersen, teknisk sjef i Byggevareindustriens Forening, Liv Zimmermann, advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort DA og direktør prosjektutvikling i Mustad Eiendom, Øyvind Arntsen, som skal snakke om «Bærekraftig byutvikling ved Norges tredje største kollektivknutepunkt». Konferansen arrangeres på Oslo Kongressenter. Quality Norway (arrangør) ivaretar til enhver tid gjeldene smittevernregler. Skulle det vise seg at det er umulig å gjennomføre konferansen fysisk, så blir den gjennomført digitalt.  

Konferanse

Ingeniørenes Hus MED LIVE STREAMING

FM-konferansen 2022

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Norges bygg- og eiendomsforening har gleden av å inviterer til FM-konferansen 2022! Sikre deg plass på årets konferanse!  Vi tilbyr live streaming for deltakere som ikke har anledning til å delta fysisk. Du kan være trygg på at gjeldende smittevernregler følges for de som ønsker fysisk deltakelse.

Konferanse

Oslo Kongressenter

Bærekraftig Ombygging, konferanse Oslo 2022

Verdiskaping for eiere og brukere Vedlikehold er en viktig innsatsfaktor for å oppnå bærekraftige bygg for brukere og eiere. Men strategier for vedlikehold må også ses i sammenheng med strategi for eiendomsutvikling som i sin tur må relateres til politiske strategier. Alle strategier må ha tilhørende handlingsplaner, men kan, og vil bli, diskutert. I denne konferansen vil vi se på det som skjer før og etter tilstandsanalysen, som for eksempel utarbeidelse av vedlikeholdsstrategier, budsjettering, kommunikasjon mot beslutningstakere, bestilling og kontroll av utførelsen. Du får også oversikt over noen verktøy til støtte for disse arbeidsprosessene.