Nettkurs - Vedlikehold industri

 • 31.08.2022
 • 09.00-11.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Vedlikehold industri

Temakurs: Akseloppretting og balansering

På dette interaktive temakurset ser vi nærmere på balansering og oppretting. Alle kan delta! Pris fra kun 500,-!

 • 31.08.2022
 • 09.00-11.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Fra 500,-
Meld deg på
eller

Målgruppe

 • Drifts- og vedlikeholdspersonell

Informasjon

OPPRETTING AV ROTERENDE UTSTYR
Årsaker, konsekvenser og opprettingsmetoder ved skjev oppretting.
Du har mye å vinne i både tid og penger ved å ha maskinene dine opprettet innenfor de riktige toleransene. Denne investeringen lønner seg raskt gjennom lavere kostnader for reservedeler, mindre nedetid og billigere strømregninger.
Konsekvenser ved å unnlate dette: Utette tetninger, økt vibrasjonsnivå, økt temperatur, høyere energiforbruk, lagerhavari, aksel brudd, koblingsslitasje, tapt produksjonstid etc.

BALANSERING AV ROTERENDE UTSTYR

 • Hva er ubalanse?
 • Hvilke forberedelser kreves før balansering og hvilket utstyr trengs?
 • Vanlige feil som vanskeliggjøre balansering.
 • Valg av vekter, masse og feste.
 • Ett- og to-plans balansering.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Vedlikeholdsnettverk Nord!
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Vedlikeholdsnettverk Nord

Vedlikeholdsnettverk Nord er en samarbeidsarena mellom industri, leverandører, forskning og utdanning i Nord-Norge med fokus på innovasjon, kompetanseheving og samarbeid. Målsetningen er å skape relasjoner, vekst og utvikling innen industrivedlikehold, bidra til økt driftssikkerhet og ivaretakelse av lokal kompetanse. Vedlikeholdsnettverk Nord er både for private og offentlige bedrifter, virksomheter og organisasjoner med interesse innenfor industrivedlikehold for personer med interesse og kompetanse innenfor industrivedlikehold. Vedlikeholdsnettverk Nord har et etablert samarbeid med Norsk Forening for Vedlikehold og industrien i Nord-Sverige gjennom CMIS under Luleå Tekniske Universitet. Vedlikeholdsnettverk Nord er finansiert av Innovasjon Norge Nordland.
Les mer om Vedlikeholdsnettverk Nord her. 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Lars Christensen

Områdeansvarlig for tilstandskontroll, Momek Services AS

Dato og tid

 • 31.08.2022 09:0011:00

Program

08:45    Vi kommer oss på nett

09:00    Start

11:00      Slutt

Foreleser er fra Momek:

Lars Christensen, Vibration Analyst

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før kursstart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

500,- eks mva
Pris for medlemmer av Vedlikeholdsnettverk Nord og Norsk Forening for Vedlikehold

750,- eks mva
Pris for ikke-medlemmer

Merk at påmelding er bindende.

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Digital konferanse

Digital konferanse

Vedlikehold som gir verdi

Synes du det er vanskelig å få gjennomslag for nødvendige investeringer i vedlikehold? Er du usikker på verdien av vedlikeholdet som gjøres i din bedrift? Snakker vedlikeholdssjefen og økonomisjefen i det hele tatt samme språk? Delta på «Vedlikehold som gir verdi» i regi av Norsk Forening for Vedlikehold! Her vil du få høre hvordan din bedrift kan dra nytte av det siste innen vedlikehold og Asset Management, og hvordan du som jobber med vedlikehold kan formidle verdien av dette til hele din organisasjon. Denne digitale minikonferansen er en del av en serie med seminarer som skal bidra til å vise verdien av godt vedlikehold til et bredt publikum.

Arrangør

association

Kurs

Storefjell Resort Hotel, Gol

World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse 2022/2023

World Class Maintenance – et fremtidsrettet vedlikeholdskonsept for ledende bedrifter i Europa Vedlikehold er en av de viktigste konkurransefaktorene for fremtidsrettete bedrifter. Derfor er det viktig å ha moderne og riktig kompetanse! Det faglige innholdet bygger på trender innen internasjonalt og nasjonalt vedlikehold og produksjon Kurset bygger på NS EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell Flere ledende bedrifter har bygd opp sine vedlikeholdskonsepter, praktiske løsninger og vedlikeholdsstrategier basert på kompetanse fra dette kurset Hold deg oppdatert innen vedlikehold Kurset gir mulighet for å avlegge eksamen og bli sertifisert

Arrangør

association