Olje og gass

Nettkurs - Vedlikehold industri

 • 13.10.2022
 • 12.00-15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Vedlikehold industri

Temakurs: API – Pumper og tetninger for olje og gassindustrien

I dette 3-timers nettkurset vil du lære om konstruksjon/design, pre-idriftsettelse, igangkjøring, oppstart, drift, vedlikehold og feilsøkingsfunksjoner for pumper og mekaniske akseltetninger i API Pumper.

 • 13.10.2022
 • 12.00-15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Fra 2250,-
Meld deg på
eller

Målgruppe

 • Operatører
 • Ingeniører
 • Vedlikeholdspersonell

som jobber innen olje og gass industrien med vekt på tetningsløsninger og sentrifugal pumper

Informasjon

For å drifte prosessanlegget både trygt og effektivt, trenger du dyktige og godt trent personell.
Med introduksjonen av ny teknologi, produksjonsprosesser og behovet for økt tilgjengelighet av anlegget, er det viktig å sikre at disse ferdighetene holdes oppdatert.

Bakgrunn

Kurset er utviklet for å hjelpe deltakerne å lære mer om konstruksjon / design, pre-idriftsettelse, igangkjøring, oppstart, drift, vedlikehold og feilsøkingsfunksjoner for pumper og mekaniske akseltetninger i API Pumper.
Kurset er basert på API sine normer og praktiske casestudier for å hjelpe deltakere med å forbedre både deres faglige og praktiske erfaringer.

Bedriftsinterne kurs

Vi gjennomfører gjerne kurset tilpasset din bedrift. Ta kontakt med oss så avtaler vi ny dato og en god pris.
Vi kan kontaktes på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold.
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold her.

 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Tom Arne Bergmann

Business Development Manager, Pumpe & Maskinteknikk AS

Tom Arne Bergmann har mer enn 35 års erfaring som pumpe og tetnings spesialist for både landbasert-, marin- og olje & gass industrien. Faglig hovedområder er oppgraderinger av pumper og roterende utstyr. Holder mange foredrag / kurs innenfor emnet pumper og tetninger og regnes som en av landets beste innenfor dette. Lidenskapelig interessert i forbedringer av pumper og tetninger samt hjelpe til med å øke tilgjengeligheten på dette utstyret. Har arbeidet med mange prosjekter som er relatert til total levetidskostnader og tilgjengelighet og kan vise til mange gode resultater innen dette.

Dato og tid

 • 13.10.2022 12:0015:00

Program

11.45   Vi  kommer oss på nett

12.00  Kursstart

15.00  Slutt

Det blir lagt opp til pauser underveis.

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før kursstart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

2250,-
Pris for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

2500,-
Pris for ikke-medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

 

 

Grupperabatt: Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Conference

Quality Airport Hotel Stavanger

Strategic Inspection Management 2022

Inspection and inspection management has been a focus area in the oil & gas industry for decades. In the future sustainability will be a main target and the industry will move into new technology areas focusing on “green technology”.  In this respect, learning from the past and adapt or develop new technologies are important.  This conference is focusing on inspection and inspection management as an important and strategic element in maintaining an acceptable safety level and to secure reliable and economical production. Inspeksjon og inspeksjonsledelse har vært et fokusområde i olje- og gassindustrien i flere tiår. I fremtiden vil bærekraft være et hovedmål og industrien vil bevege seg inn i nye teknologiområder med fokus på «grønn teknologi». I denne forbindelse er det viktig å lære av fortiden å tilpasse og utvikle ny teknologi. Denne konferansen fokuserer på inspeksjon og inspeksjonsledelse som et viktig og strategisk element for å opprettholde et akseptabelt sikkerhetsnivå og sikre pålitelig og økonomisk produksjon.

Arrangør

association