Vedlikehold-pumper

Kurs - Vedlikehold industri

 • 05.10.2022–06.10.2022
 • 2 DAGER
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Vedlikehold industri

Valg og design av pumpe- og tetningssystemer

En av de største årsakene til pumpehavarier er mekaniske akseltetninger, ved å forstå hva som skjer kan man forlenge tiden mellom hver reparasjon. De største besparelsene ligger i hvordan man skal unngå at pumpe- og tetningssystemer havarer, for at dette skal unngås må man kjenne til hvordan pumper fungerer. Hvordan skal man sette opp spesifikasjonen ved skifte av pumper i systemer. Identifisere og skille på et «pumpe»-problem fra «system»-feil.

 

 • 05.10.2022–06.10.2022
 • 2 DAGER
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Fra 7550,-
Meld deg på
eller

Målgruppe

 • Drift og driftsledere
 • Vedlikeholdsansvarlige
 • Prosjektavdelinger og ledere
 • Ingeniører
 • Engineeringsselskaper
 • Generelt de som har ansvar for prosjektering, drift, vedlikehold og innkjøp av pumpe- og tetningssystemer.

Informasjon

Norsk industri merker hver dag større og større press fra konkurrenter utenlands. Hvordan skal industrien overleve og lykkes?
Man kan ikke bare kostnadskutte uten å se på mulighetene som ligger i det å benytte seg av ”Beste tilgjengelig teknologi”. De bedrifter som ser muligheten isteden for å bare se på det negative vil antagelig lykkes i dag og i fremtiden. Ved  rett bruk av teknologi og investeringer vil man kunne innkassere større besparelser og inntjeninger. Pumper står for en stor del av kostnadene i industrien, typisk er at 20% av pumpene tar 80% av vedlikeholdsbudsjettet.

Bedriftsinterne kurs

Vi gjennomfører gjerne kurset tilpasset din bedrift. Ta kontakt med oss så avtaler vi ny dato og en god pris.
Vi kan kontaktes på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold.
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norsk Forening for Vedlikehold

Norsk Forening for Vedlikehold (NFV) har som formål å være den ledende forening for kompetanse og nettverksbygging innen produksjon og vedlikehold i Norge. Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold her.

 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Tom Arne Bergmann

Business Development Manager, Pumpe & Maskinteknikk AS

Tom Arne Bergmann har mer enn 35 års erfaring som pumpe og tetnings spesialist for både landbasert-, marin- og olje & gass industrien. Faglig hovedområder er oppgraderinger av pumper og roterende utstyr. Holder mange foredrag / kurs innenfor emnet pumper og tetninger og regnes som en av landets beste innenfor dette. Lidenskapelig interessert i forbedringer av pumper og tetninger samt hjelpe til med å øke tilgjengeligheten på dette utstyret. Har arbeidet med mange prosjekter som er relatert til total levetidskostnader og tilgjengelighet og kan vise til mange gode resultater innen dette.

Dato og tid

 • Dag 1: 05.10.2022 09:0016:00
 • Dag 2: 06.10.2022 08:3015:00

Program

Dag 1

08.30 Registrering

09.00 Kursstart dag 1

12.00 Lunsj

13.00 Kurs fortsetter

16.00 Slutt dag 1

Dag 2

08.30 Kursstart dag 2

11.30 Lunsj

13.30 Kursprogram fortsetter

15.00 Avslutning

 

 

Kurs

Hotell
Vi har reservert noen rom på Quality Hotel Olavsgaard, enkeltrom m/frokost kr 1 195,-.
Telefon 63 84 77 00 og oppgi kode GR009550

Praktisk informasjon om parkering og transport til hotellet

Gjennomføring Fysisk kurs. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere på ett arrangement, får dere 20% rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.

7550,-
Pris for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

8400,-
Pris for ikke-medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

1150,- + mva
Pris for lunsj og bevertning for 2 dager (obligatorisk)

550,- + mva
Pris for påmeldte deltakere til middag for dag 1.

 

Grupperabatt: Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Kurs

Storefjell Resort Hotel, Gol

Drift og vedlikehold av pumper og mekaniske tetninger

Få verdifull kompetanse i dag! Kurset vil gi deg mange fordeler Kompetanseheving skaper resultater Styrke ditt selskaps konkuranseevne med forbedret pumpevedlikehold Skaffe seg forståelse av pumpenes gode og dårlige sider Redusere utslipp gjennom forståelsen av tetningsteknikk Misforståelser om hvordan pumper fungerer

Arrangør

association

Nettkurs

Interaktivt nettkurs

Temakurs: Når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe

Hvordan unngå de store kostnadsdriverne i ditt system og enkelt identifisere mulige årsaker? I dette 3-timers nettkurset vil du få innføring i de forskjellige pumpetypers gode og dårlige egenskaper.

Arrangør

association

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Vedlikeholdsplanlegging

Jobb smartere med vedlikeholdsplanlegging! I dette 2-dagers kurset vil du lære å jobbe smartere og få full kontroll på planlagt vedlikehold, oppnå besparing og økt effektivitet. Introduksjon Vedlikeholdsplanlegging Planleggingsprossesser Planleggingsverktøy med eksempler fra CMMS systemer Innflytelse vedlikeholdsplanlegging Jobbpakking Forbedringsteknikker Organisering, møtestruktur, kommunikasjon

Arrangør

association