Vedlikehold-som-gir-verdi

Digital konferanse -

 • 17.11.2022
 • 12.00 - 15.00
 • Digital konferanse

Vedlikehold som gir verdi

Synes du det er vanskelig å få gjennomslag for nødvendige investeringer i vedlikehold? Er du usikker på verdien av vedlikeholdet som gjøres i din bedrift? Snakker vedlikeholdssjefen og økonomisjefen i det hele tatt samme språk?

Delta på «Vedlikehold som gir verdi» i regi av Norsk Forening for Vedlikehold! Her vil du få høre hvordan din bedrift kan dra nytte av det siste innen vedlikehold og Asset Management, og hvordan du som jobber med vedlikehold kan formidle verdien av dette til hele din organisasjon.

Denne digitale minikonferansen er en del av en serie med seminarer som skal bidra til å vise verdien av godt vedlikehold til et bredt publikum.

 • 17.11.2022
 • 12.00 - 15.00
 • Digital konferanse
 • Fra 2600,-

Målgruppe

Konferansen henvender seg til blant annet personell med arbeidsoppgaver og ansvar innenfor:

 • Planlegging, prosjektering, økonomi og ledelse
 • Vedlikehold, drift og sikkerhet av produksjons- og prosessanlegg
 • Leveranser og salg av vedlikeholdstjenester og -utstyr
 • Asset Management

Informasjon

Norsk Forening for Vedlikehold – en ledende formidler av kunnskap og praktiske løsninger for bærekraftig og konkurransedyktig vedlikehold.

Dato og tid

 • Dag 1: 17.11.2022 12:0015:00

Program

11.45 Vi kommer oss på nett

12.00 Åpning og innledning

12.15 Foredrag

13.10 Pause

13.30 Foredrag

14.30 Diskusjon

15.00 Avslutning

Programmet ferdigstilles medio september

Digital konferanse

Digital plattform Kurset gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før kursstart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. For 10 personer eller flere får bedriften 2 voucher. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

 2600,- + mva
Pris for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

2900,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

 

 

 • Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder.

Kanskje du også er interessert i disse kursene?

Konferanse

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Robust materialvalg i industrien

Kan oljebransjen bidra til det grønne skifte? CCS CO2 fangst, lagring og transport, hydrogenproduksjon og transport Havvind utbygging Materialproblemstillinger i oljeindustrien Nye produksjonsmetoder Det er nå 40 år siden olje- og gassvirksomheten startet opp på norsk og britisk sektor.  Opp gjennom årene har oljeselskapene og leverandørindustrien lært mye om materialers egenskaper, muligheter og begrensninger både gjennom driftserfaring og FoU på nye løsninger.  Selskapene har jobbet aktivt med å spre denne kunnskapen i miljøet.  Robust materialvalg har blitt et viktig begrep i oljeindustrien og selskapene har vært flinke til å implementere nye materialer og løsninger.  Selv om erfaringene i stor grad er positive, er det flere eksempler på at bruk av nye materialer ofte i nye miljøer gir uventede problem under drift. Foredragene vil ta utgangspunkt i reelle problemstillinger og erfaringer fra Nordsjøen for på den måten å sikre erfaringsoverføring.  Det vil bli gitt god anledning til diskusjon mellom deltakerne og foredragsholderne.