Vedlikehold-som-gir-verdi

Digital konferanse - Vedlikehold industri

 • 17.11.2022
 • 12.00 - 15.00
 • Digital konferanse
 • Vedlikehold industri

Vedlikehold som gir verdi

Synes du det er vanskelig å få gjennomslag for nødvendige investeringer i vedlikehold? Er du usikker på verdien av vedlikeholdet som gjøres i din bedrift? Snakker vedlikeholdssjefen og økonomisjefen i det hele tatt samme språk?

Delta på «Vedlikehold som gir verdi» i regi av Norsk Forening for Vedlikehold! Her vil du få høre hvordan din bedrift kan dra nytte av det siste innen vedlikehold og Asset Management, og hvordan du som jobber med vedlikehold kan formidle verdien av dette til hele din organisasjon.

Denne digitale minikonferansen er en del av en serie med seminarer som skal bidra til å vise verdien av godt vedlikehold til et bredt publikum.

 • 17.11.2022
 • 12.00 - 15.00
 • Digital konferanse
 • Fra 2600,-
Meld deg på
eller

Målgruppe

Konferansen henvender seg til blant annet personell med arbeidsoppgaver og ansvar innenfor:

 • Planlegging, prosjektering, økonomi og ledelse
 • Vedlikehold, drift og sikkerhet av produksjons- og prosessanlegg
 • Leveranser og salg av vedlikeholdstjenester og -utstyr
 • Asset Management

Informasjon

Norsk Forening for Vedlikehold – en ledende formidler av kunnskap og praktiske løsninger for bærekraftig og konkurransedyktig vedlikehold.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold.
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold her.

 

Dato og tid

 • Dag 1: 17.11.2022 12:0015:00

Program

11.45 Vi kommer oss på nett

12.00 Åpning og innledning

12.15 Foredrag

13.10 Pause

13.30 Foredrag

14.30 Diskusjon

15.00 Avslutning

Programmet ferdigstilles medio september

Digital konferanse

Digital plattform Konferansen gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra foredragsholdere. Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før konferansestart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20% rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

 2600,- + mva
Pris for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

2900,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

 

 

Grupperabatt: Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).