Konferanse -

 • 01.09.2022
 • 08.30 - 16.30
 • Oslo Kongressenter

Bærekraftig Ombygging, konferanse Oslo 2022

Verdiskaping for eiere og brukere

Vedlikehold er en viktig innsatsfaktor for å oppnå bærekraftige bygg for brukere og eiere. Men strategier for vedlikehold må også ses i sammenheng med strategi for eiendomsutvikling som i sin tur må relateres til politiske strategier. Alle strategier må ha tilhørende handlingsplaner, men kan, og vil bli, diskutert.

I denne konferansen vil vi se på det som skjer før og etter tilstandsanalysen, som for eksempel utarbeidelse av vedlikeholdsstrategier, budsjettering, kommunikasjon mot beslutningstakere, bestilling og kontroll av utførelsen. Du får også oversikt over noen verktøy til støtte for disse arbeidsprosessene.

 • 01.09.2022
 • 08.30 - 16.30
 • Oslo Kongressenter
 • Fra 3700,-

Målgruppe

 • Alle som arbeider med planlegging av vedlikehold av bygg
 • Utførende av vedlikeholdet
 • Alle som benytter seg av tilstandsanalyser av bygg

Informasjon

Konferansen gir en innføring i relevante standarder og eksempler på tilstandsanalyser i praksis. Konferansen setter søkelys på det som skjer før og etter tilstandsanalysen, som for eksempel utarbeidelse av vedlikeholdsstrategier, budsjettering, kommunikasjon mot beslutningstakere, bestilling og kontroll av utførelsen. Du får også oversikt over noen verktøy til støtte for disse arbeidsprosessene.

Bakgrunn

For å kunne planlegge vedlikeholdsaktiviteter er det viktig å ha god oversikt over tilstand på bygningselementer og installasjoner på eiendommene inkludert det vi ikke ser. For å kunne gjøre en tilfredsstillende tilstandsanalyse, kreves det kompetanse slik at de rette årsaksforhold avdekkes og de riktige tiltak anbefales.

Få bedre pris som medlem

Få bedre konferansepris ved å melde deg inn i Norges- bygg og eiendomsforening!
Les mer om medlemsfordelene og meld deg inn her.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprettet og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena or kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer om Norges bygg- og eiendomsforening her.

Dato og tid

 • Dag 1: 01.09.2022 08:3016:30

Program

Program annonseres medio juni 2022

«All over» interessante temaer/ innlegg med faglig dyktige forlesere»

Konferanse

Gjennomføring Fysisk. Arrangøren ivaretar til enhver tid gjeldene smittevernregler. Skulle det vise seg at det er umulig å gjennomføre konferansen fysisk, så blir gjennomføringen digital. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person for fremtidig deltakelse. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder. For 10 personer eller flere får bedriften 2 voucher. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. 
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

3700,- + mva
Pris for medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening

4100,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening

Tillegg for bevertning og 2- retters lunsj kr: 570,- pr. person

Mingling med tapas etter konferansen kr. 470,- pr. person

 • Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift deltar med 5 eller flere på samme arrangement, får bedriften en voucher for 1 person. 1 voucher er gratis kursavgift på tilsvarende type kurs hos Quality Norway. Voucher må brukes innen 12 måneder.

Kanskje du også er interessert i disse kursene?