Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Grunnleggende innføring i RCM

RCM hjelper deg med å forstå svakheter og forbedringsmuligheter i egne anlegg, Ved riktig bruk av RCM kan også sikkerhetsrisikoer avdekkes og krav til opplæring, logistikk (reservedeler) og kompetanse kan utvikles.

 • 10.10.2023–11.10.2023
 • 2 dager fra kl. 12,00 - 16.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Vedlikehold industri
 • 10.10.2023–11.10.2023
 • 2 dager fra kl. 12,00 - 16.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Fra 4400,-

Målgruppe

 • Vedlikeholdsledere og –sjefer på alle nivå
 • Tekniske ledere og -sjefer på alle nivå
 • Fabrikksjefer
 • Driftsledere
 • Pålitelighets- og vedlikeholdsingeniører
 • Systemingeniører
 • Vedlikeholdsplanleggere
 • Andre med interesse for RCM

Kurset gir deltakerne en grunnleggende forståelse for RCM-prosessen og de grunnleggende prinsippene.

Deltakerne får en generell forståelse for hva RCM er, hvordan metoden implementeres og hvordan den kan hjelpe med å oppnå organisasjonens pålitelighetsmål.

Ikke gå glipp av muligheten til å lære av, Nancy Regan, en av verdens ledende personer innenfor fagfeltet. Kurset holdes på engelsk

Bøkene og kursene hennes baseres seg på John Moubreys lære og er helt i tråd med RCM iht SAE JA 1011. Historiene og opplegget gir en folkelig tilnærming til metoden.

 

Bedriftsinterne kurs

Vi gjennomfører gjerne kurset tilpasset din bedrift. Ta kontakt med oss så avtaler vi ny dato og en god pris. Vi kan kontaktes på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer her.

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer her. 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Nancy Regan

Nancy er en ekte RCM-troende og har siden 1997 ledet og utviklet forståelse for RCM. I tillegg studerte hun RCM hos den legendariske John Moubrey før han dessverre så altfor tidlig gikk bort.
Hun startet ferden i USNavy, og driver i dag foredrag og opplæring av nye «disipler» gjennom eget firma. Hun holder foredrag over hele verden og har en lojal tilhengerskare blant annet på LinkedIn.
Bøkene og kursene hennes baseres seg på John Moubreys lære og er helt i tråd med RCM iht SAE JA 1011. Historiene  og opplegget gir en folkelig tilnærming til metoden.

Dato og tid

 • Dag 1 - Nettkurs: 10.10.2023 12:0016:00
 • Dag 2 - Nettkurs: 11.10.2023 12:0016:00

Program

Dag 1

11.45 Vi kobler oss på nett
12.00 Kursstart
16.00 Slutt dag 1

Dag 2

11.45 Vi kobler oss på nett
12.00 Kursstart
16.00 Slutt dag 2

Sentrale temaer i kurset:

 • The Evolution of RCM
 • Historical data and the RCM Process
 • Benefits and logistics of a Facilitated Working Group approach to RCM
 • Operating Context
 • The seven steps of RCM:
  1) Functions; 2) Functional Failures; 3) Failure Modes; 4) Failure Effects;
  5) Failure Consequences; 6) Proactive Maintenance and Intervals; 7) Default Strategies
 • RCM Analysis Validation and Implementation

Les mer og Nancy Regan her

«Dette var et kurs med en svært dyktig og lidenskapelig interresert kursholder. Har sjeldent opplevd noen som har hatt så stor innsikt og evne til å dele videre som Nancy. «

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før kursstart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

Deltakerpris
4400,- for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold
4900,- for ikke-medlemmer
Inkluderer kursbevis og tilgang til presentasjonene.

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer her.

Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

30.05.2023

World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker 2023

Arrangør

association

Kurs

Arrangør

association

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

11.10.2023

Vedlikeholdsplanlegging

Arrangør

association