Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Sjekk prisen!

Temakurs: Når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe

Hvordan unngå de store kostnadsdriverne i ditt system og enkelt identifisere mulige årsaker?
I dette 3-timers nettkurset vil du få innføring i de forskjellige pumpetypers gode og dårlige egenskaper.

 • 12.09.2024
 • 12.00-15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Industri vedlikehold
 • 12.09.2024
 • 12.00-15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Kurspris fra kr 2 400,-

Om kurset

Innkjøp av en pumpe i systemet står for kun 4-6% av den totale levetidskostnaden. Hvordan unngå de store kostnadsdriverne i ditt system og enkelt identifisere mulige årsaker? En forutsetning for at pumper og tetninger skal oppnå akseptabel levetid med minimalt vedlikehold, er at man velger riktige pumpe type, materialer, og tetningssystemer.

Kurset er utviklet på bakgrunn av kursholders mer enn 30 års erfaring i arbeidet med pumpe- og tetningssystemer, samt tilbakemeldinger fra brukere.

Kurset vil belyse og gi innføring i de forskjellige pumpetyper gode og dårlige egenskaper. Hvordan vil pumperelaterte problemer føre til for tidlig havari i de mekaniske tetningene? Basert på erfaring ser vi at de mekaniske tetningene har et problem fra oppstart/idriftsettelse. I dette kurset belyser vi mulige årsaker.
Nødvendig forhåndskunnskap er å foretrekke for å få mest ut av deltagelse på dette kurset.

Mål

Gi deltakerne kunnskap og forståelse av deres pumpe og tetningssystem slik at de kan gjøre nødvendige tiltak for å redusere uventede stopp og kostnader.

Målgruppe

Kurset henvender seg til personer som arbeider med pumper og som trenger oppdatering om de forskjellige pumpers virkemåte, gode og dårlige egenskaper.

 • Drifts og vedlikeholds personell
 • Prosjekt
 • Ansvarlige for produksjon og drift av pumper
 • Innkjøpere

Passer ikke datoene for din bedrift?

Vi gjennomfører gjerne kurset tilpasset din bedrift. Ta kontakt med oss så avtaler vi ny dato og en god pris. Vi kan kontaktes på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer her.

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer her. 

norsk-forening-for-vedlikehold

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Tom Arne Bergmann

Business Development Manager, Pumpe & Maskinteknikk AS

Tom Arne Bergmann har mer enn 35 års erfaring som pumpe og tetnings spesialist for både landbasert-, marin- og olje & gass industrien. Toms faglige hovedområder er oppgraderinger av pumper og roterende utstyr. Han holder mange foredrag / kurs innenfor emnet pumper og tetninger og regnes som en av landets beste innenfor dette. Tom er lidenskapelig interessert i forbedringer av pumper og tetninger, samt i å hjelpe til med å øke tilgjengeligheten på dette utstyret. Han har arbeidet med mange prosjekter som er relatert til total levetidskostnader og tilgjengelighet og kan vise til mange gode resultater innen dette.

Dato og tid

 • 12.09.2024 12:0015:00

Program

11.45   Vi kommer oss på nett

12.00  Start

15.00  Slutt

Det blir lagt opp til pauser underveis.

«Som mottaker vil jeg si at kurs på nett fungerer meget bra. Selv om det selvfølgelig er hyggelig å treffe folk, er dette veldig tids- og kostnadsbesparende. Enklere å få med flere deltagere fra samme bedrift!»

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før kursstart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kursprisen. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

Totalpris
Kr 2 400,- for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold
Kr 2 700,- for øvrige deltakere

Pris inkluderer

 • Deltakelse på kurset
 • Digital tilgang til kursbevis
 • Digital tilgang til presentasjoner

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta,men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer her.

Grupperabatt Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kurs- eller konferanseprisen.