Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Tettstedsforvaltning – Urban FM 2023

Konferansen vil ta for seg viktige utfordringer og problemstillinger som påvirker tettstedforvaltning og urban FM, og vil gi deg innsikt i hvordan du kan takle dem på en effektiv måte. Enten du er en profesjonell i bransjen eller en student som ønsker å lære mer om dette feltet, vil du dra nytte av konferansen og komme hjem med verdifull kunnskap og innsikt.

  • 25.05.2023
  • 09.00 - 16.00
  • Ingeniørenes Hus, Oslo
  • Bygg, anlegg og eiendom
  • 25.05.2023
  • 09.00 - 16.00
  • Ingeniørenes Hus, Oslo
  • Fra 3750,-

Tettstedsforvaltning er forvaltning av kompleksitet ved mange forskjellige brukere, – eiere i tette konsentrasjoner av bygninger samt offentlige / private utearealer. Befolkningen skal til og fra sine daglige gjøremål som krever transport. Som ledd i klimautfordringene øker politikerne utnyttelsesgraden rundt knutepunkter med lett tilgang til offentlig transport samtidig som gatearealer skal frigjøres fra bilbruk.

Knutepunktsbygninger vil inneholde boliger, kontorer, forretninger og offentlige tjenester samt uteområder, og de vil som regel ha ulikt eierskap. Forvaltningen av slike områder vil være krevende for å opprettholde gode kvaliteter over tid.

Bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer her.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer her.

norgesbygg-eiendom

Dato og tid

  • Dag 1: 25.05.2023 09:0016:00

Program

08.30 Registrering

09.00 Velkommen og konferansestart

11.45 Lunsj

12.45 Foredrag

15.45 Oppsummering og avslutning

 

Konferanse

Gjennomføring Konferansen gjennomføres fysisk på et konferansehotell/konferansested. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til konferansestart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

Deltakerpris
3750,- + mva for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening
4200,- + mva for ikke-medlemmer

Konferansepakke/lunsj
720,- + mva

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer her.

 

 

Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Ingeniørenes Hus, Oslo

FM-konferansen 2023

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Norges bygg- og eiendomsforening har gleden av å inviterer til FM-konferansen 2023! Facility management er en viktig del av virksomhetsdriften, som har som mål å sørge for at bygninger, anlegg og eiendommer fungerer optimalt. Dette omfatter alt fra vedlikehold, reparasjoner, renhold og sikkerhet til bemanning og drift av tekniske installasjoner. Sikre deg plass på årets konferanse!

Arrangør

association