Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Vedlikehold som gir verdi

Hør hvordan din bedrift kan dra nytte av det siste innen vedlikehold og Asset Management, og hvordan du kan formidle verdien av dette.

Er du usikker på verdien av vedlikeholdet som gjøres i din bedrift? Snakker vedlikeholdssjefen og økonomisjefen i det hele tatt samme språk? Dette er noen av temaene vi belyser på denne digitale mini-konferansen som henvender seg til et bredt publikum og som gir deg spennende innslag fra kunnskapsrike forelesere.

 • 09.03.2023
 • 12.00 - 15.00
 • Digital konferanse
 • Vedlikehold industri
 • 09.03.2023
 • 12.00 - 15.00
 • Digital konferanse
 • Fra 2600,-

Vedlikehold gir verdi – konferansen gir deg muligheten til å lære hvordan! Delta på konferansen for å få unik innsikt i hvordan du kan øke verdien av ditt vedlikeholdsarbeid. Du vil lære om de siste teknologiene og metodene for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene. Du vil få inspirasjon til å implementere nye ideer og teknikker i ditt eget arbeid. Vær med på konferansen for å få verdifull kompetanse og for å se hvordan andre har lyktes med å øke verdien av sitt vedlikeholdsarbeid. Dette er en unik mulighet til å utvikle deg selv og din organisasjon.

Norsk Forening for Vedlikehold – en ledende formidler av kunnskap og praktiske løsninger for bærekraftig og konkurransedyktig vedlikehold.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold.
Les mer om pris på medlemskap HER.
Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer om Norsk Forening for Vedlikehold her.

Dato og tid

 • Dag 1: 09.03.2023 12:0015:00

Program

11.45 Vi kommer oss på nett

12.00 Åpning og innledning

12.15 Foredrag

13.10 Pause

13.30 Foredrag

14.30 Diskusjon

15.00 Avslutning

Programmet ferdigstilles medio september

Digital konferanse

Digital plattform Konferansen gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra foredragsholdere. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før konferansestart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

 2600,- + mva
Pris for medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

2900,- + mva
Pris for ikke-medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer om pris på medlemskap HER.
Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.

Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Målgruppe

Konferansen henvender seg til blant annet personell med arbeidsoppgaver og ansvar innenfor:

 • Planlegging, prosjektering, økonomi og ledelse
 • Vedlikehold, drift og sikkerhet av produksjons- og prosessanlegg
 • Leveranser og salg av vedlikeholdstjenester og -utstyr
 • Asset Management

Målgruppe

Konferansen henvender seg til blant annet personell med arbeidsoppgaver og ansvar innenfor:

 • Planlegging, prosjektering, økonomi og ledelse
 • Vedlikehold, drift og sikkerhet av produksjons- og prosessanlegg
 • Leveranser og salg av vedlikeholdstjenester og -utstyr
 • Asset Management

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Vedlikeholdsplanlegging

Jobb smartere med vedlikeholdsplanlegging! I dette 2-dagers kurset vil du lære å jobbe smartere og få full kontroll på planlagt vedlikehold, oppnå besparing og økt effektivitet.

Arrangør

association

Nettkurs

Interaktivt nettkurs

Temakurs: Regelverk for vedlikeholdspersonell

Montører og reparatører av maskiner og annet arbeidsutstyr Bli oppdatert på kun 3 timer! På dette nettkurset vil du lære om Arbeidstilsynets gjeldende regelverk for vedlikehold, reparasjon, montasje og ombygging av maskiner og annet arbeidsutstyr.

Arrangør

association
association