Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Ankerhåndteringskonferansen 2023

– ankerhåndtering og forflytning av innretninger

Få påfyll og inspirasjon av det siste innen ankerhåndtering! Vi viser deg innovative løsninger og verktøy. Velkommen til konferanse!

I denne konferansen vil KranTeknisk Forening i samarbeid med aktuelle aktører i bransjen sette fokus på hvordan sikkerhet og effektivitet ved ankerhåndtering og forflytning av innretninger kan bedres.

 • 07.11.2023–08.11.2023
 • 2 dager
 • Clarion Hotel Stavanger
 • Kran og løft
 • 07.11.2023–08.11.2023
 • 2 dager
 • Clarion Hotel Stavanger
 • Fra 7100,-

Målgruppe

 • Operativt personell i rederi / riggselskap
 • Leverandører av utstyr
 • Teknisk personell i rederi / leverandører mm
 • Dekkspersonell fartøy / rigg
 • Kranoperatører
 • Representanter fra energiselskaper/myndigheter/klasseselskaper
 • Annet personell med tilknytning til bransjen

Konferansen  vil vi gi deg påfyll av det siste innen ankerhåndtering, nye tanker, inspirasjon og ulike verktøy for at du skal kunne manøvrere deg gjennom en tid der alt er i konstant endring.
Vi ønsker å presentere pågående arbeid og fremtidstanker. Ved å samle bransjen og utveksle nye ideer, ønsker vi å bidra til og skape en sikrere arbeidsplass med nye og innovative løsninger for de som er involvert i operasjonene.

Vi ønsker deg velkommen til faglig påfyll, gode diskusjoner og sosialt samvær!

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Kranteknisk Forening. Les mer om pris på medlemskap HER.
Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.

KranTeknisk Forening

Med et sterkt og profesjonelt fagmiljø i ryggen tilbyr vi til enhver tid en rekke kurs og konferanser innen kran og løft. I tillegg arrangerer vi bransjetreff for nettverksbygging og utveksling av erfaringer og sosialt samvær. Vårt etablerte fagmiljø, i samråd med aktuelle myndigheter, arbeider for å fremme en formålstjenlig og enhetlig tolkning og praktisering av det til enhver tid gjeldende regelverk for fremstilling, sertifisering og bruk av løfteinnretninger og løfteredskap. Vi imøtekommer en raskt økende teknologisk og kommersiell utvikling gjennom et nært samarbeid med bransjen og dens ledere og ansatte. Vårt flaggskip innen Kran og løft er The International Offshore Crane and Lifting Conference.
Les mer om KranTeknisk Forening her. 

kranteknisk-Forening

Dato og tid

 • Dag 1: 07.11.2023 10:0017:00
 • Dag 2: 08.11.2023 09:0016:00

Program

Programmet ferdigstilles Q3 2023

Har du inspill til aktuelle temaer eller forslag til spesifikke foredrag kan dette sendes til stene.kristiansen@qualitynorway.no 

Konferanse

Hotell
Deltakerne må selv bestille overnatting på denne konferansen.
Vi har reservert et antall rom på Clarion Hotel Stavanger. Enkeltrom med frokost kr. 1.495, per natt. (prisen kan bli justert)
Hotellrommene kan bestilles på telefon +4751502531 eller mail til cl.stavanger@choice.no
Oppgi bookingkode GR014235.

Gjennomføring Konferansen gjennomføres fysisk på et konferansehotell/konferansested. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til konferansestart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

Deltakerpris
7100,- + mva for medlemmer av KranTeknisk Forening
7900,- + mva for ikke-medlemmer

Konferansepakke
1300,- + mva for konferansepakke, lunsj/bevertning 2 dager (obligatorisk)

Nettverksarrangement
800,- + mva for deltakelse på nettverksarrangement/konferansemiddag

Stand
7500,- + mva i mingleområdet (mini-utstilling)

Hotell
Deltakerne må selv bestille overnatting på denne konferansen.
Vi har reservert et antall rom på Clarion Hotel Stavanger. Enkeltrom med frokost kr. 1.495, per natt. (prisen kan bli justert)
Hotellrommene kan bestilles på telefon +4751502531 eller mail til cl.stavanger@choice.no
Oppgi bookingkode GR014235.

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av KranTeknisk Forening. Les mer om pris på medlemskap HER.
Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.