Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
post
post

Om oss

I en verden som stadig endrer seg, står heller ikke kunnskapen stille. QUALITY NORWAY er en av Norges største på kurs, konferanser og arrangementer. Vi har ett av landets beste tilbud på kurs og konferanser med høyt faglig innhold og dyktige, inspirerende og motiverende forelesere. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs og konferanser som dekker flere områder, inkludert ledelse, produktivitet og sertifisering.

Podcast

Hør podcast i regi av Proxpect Drones, Veifo og Galleri Oslo hvor vi snakker om viktigheten av nettverk, læring, utvikling, AI, teknologi, WCM og de spennende planene vi har fremover. Her er det noe for enhver smak! Trykk her for å komme direkte til episoden.

Kurs

Kursene tilbys både som offentlige kurs og som tilpassede kurs for bedrifter. Kursene ledes av erfarne instruktører som har solid erfaring og kompetanse innen sine respektive områder. Kursene har som mål å gi deltakerne en forståelse for verktøyene og metodene som er nødvendige for å forbedre kvaliteten, øke produktiviteten og redusere kostnadene.

Godkjent av Finanstilsynet

Opplegget for etterutdanning er underlagt en egen godkjenning fra Finanstilsynet. Godkjenningen er på plass for kurset "Salg av fast eiendom - revisjonen av avhendingslova".

Konferanser

Konferansene som tilbys av Quality Norway gir en unik mulighet for deltakerne å møte og lære fra ledende eksperter og praktikere innenfor kvalitet og forbedring. Konferansene dekker et bredt spekter av emner og gir deltakerne muligheten til å dele erfaringer og beste praksiser med andre profesjonelle.

QUALITY NORWAY skal være en kreativ kraft for eierforeningene, tilsluttende foreninger og norsk næringsliv. Vår styrke er lang og bred flerfaglig erfaring. Vi bruker kunnskapsdeling og nettverksbygging til å øke verdiskapningen for våre eiere og kunder.

QUALITY NORWAY er sekretariat, kurs- og konferansearrangør for våre eiere; KranTeknisk Forening (KTF), Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) og Norsk Forening for Vedlikehold (NFV), Tavle Foreningen, Brannfaglig Fellesorganisasjon, Logma og LCC Forum.

Å jobbe i QUALITY NORWAY betyr å ta del i vår kultur som innebærer å være PROAKTIV, vise MANGFOLD, LAGÅND og GLEDE.

Vårt kundeløfte:
«Jeg styrker min kompetanse ved å delta på kurs og konferanser fra Quality Norway, fordi det faglige nivået på arrangementene er høyt og temaene er tidsaktuelle.»

Sjekk HER hvordan du kan bli endra bedre på det du er god på.

Våre tidligere deltakere sier blant annet «Quality Norway er de som er best på kurs og konferanser med høyt faglig innhold og med spennende foredragsholdere».

Hvilke tjenester tilbyr Quality Norway?

Sekretariatstjenester

- Medlemsservice
- Styrearbeid
- Operativ ledelse
- Økonomi- og finansstyring, regnskap og revisjon
- Prosjektledelse
- Salg og markedsføring
- Etablering og drift av hjemmesider og sosiale medier

Kurs og konferanser

- Drift av kompetansegrupper
- Utvikling og etablering av arrangement
- Organisering, markedsføring og gjennomføring av kurs, seminarer og konferanser - Personlig oppfølging