Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
post
post

Bygg, anlegg og eiendom

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg, eiendom og jus. Noen av våre mest ettertraktede kurs er blant annet Koordinatorskolen, Totalentreprisekontrakter, TEK17, Plan- og bygningsloven, tilstandsanalyse på bygg og mange flere.

Koordinatorskolen

Vårt mest populære kurs er Koordinatorskolen. Det er kurset for deg som skal ha rollen som koordinator i prosjekterings- og/eller utførelsesfasen på bygge- og anleggsprosjekter. Denne skolen blir raskt fullbooket, og vi anbefaler og melde deg og dine ansatte på i god tid. Vi arrangerer også KoordinatorCamp en gang i året i månedskifte aug/sept. Dette er en fagdag for koordinatorer i bygg- og anleggsbransjen.

Se oversikt over alle kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom HER.

TEK17

På dette 1,5-dagers nettkurset lærer du alt du bør vite om byggteknisk forskrift og foretakenes styringssystemer. Meget omfattende kurshefte er inkludert i kursavgiften!

Se oversikt over alle kurs innen jus HER.

Konferanser

I tillegg til dette tilbyr vi spennende konferanser med aktuelle temaer og gode foredragsholdere, for eksempel KoordinatorCamp, FM-konferansen, Samspillkonferansen, Bærekraftig ombyggingskonferansen, Digitalisering i bygg og anlegg m.m.

Rabatt

Alle kan delta på arrangementene, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer om pris på medlemskap HER. Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.

norgesbygg-eiendom