Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
post
post

Brukervilkår for dette nettstedet

Dette nettstedet eies og drives av Quality Norway AS, Oslo, Norge. Dersom du finner feil på dette nettstedet setter vi pris på om du informerer oss om det på kundeservice@qualitynorway.no. Ved å få tilgang til og bruke dette nettstedet samtykker du i følgende vilkår: 

Dette nettstedet, inkludert innhold, utvalg og ordning av innhold på hver enkelt side eller samling av sider, eies fullt og helt av Quality Norway AS. 

Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet. 

Du har anledning til å lagre utdrag fra Quality Norways nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke-kommersiell bruk. 

Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra Quality Norways nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for søketjenester på Internett. 

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettsted i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er ikke tillatt uten på forhånd å ha innhentet skriftlig tillatelse fra Quality Norway AS. 

Vi kan ikke ta på oss noen form for ansvar for unøyaktigheter eller utelatelse. 

Eventuelle beslutninger som gjøres basert på informasjon som finnes på dette nettstedet er på eget ansvar. 

Hverken Quality Norway eller noen av våre foreninger tar ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold. 

Hverken Quality Norway eller våre foreninger er ansvarlig for innholdet på andre nettsted som ikke er under kontroll av Quality Norway og som har gitt tilgang til Quality Norways nettsteder eller som en kan få tilgang til fra vårt nettsted (hypertekst). 

Quality Norway og våre foreninger aksepterer intet erstatningsansvar for innholdet på slike nettsteder. 

Disse brukervilkårene er underlagt og skal fortolkes i overenstemmelse med norsk rett.