Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

BFO-dagene 2024 – Bærekraft i praksis og tekniske løsninger

13. og 14. november 2024 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Verdenssituasjon har satt sitt preg på oss som samfunn, ikke minst økonomisk hvor entreprenørbransjen blir presset på kortere produksjonstider til så lave kostnader som mulig.  Økte strømpriser og renter presser priser og en ustabil verdenssituasjon er elementer som påvirker leiepriser, felleskost og ikke minst byggekost.
Hvilke konsekvenser får det for brannsikkerheten?

 

 • 13.11.2024–14.11.2024
 • 2 DAGER
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Brann
 • 13.11.2024–14.11.2024
 • 2 DAGER
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Fra 7900.-

Endret bruk av bygg utfordrer byggeiere til å tenke kreativt, se på ombruk og gjenbruk av materiell, men også arealer. I tillegg fyller vi byggene med mer og mer komplisert teknikk og styringer – hvem og hvordan skal vi ivareta dette for å sikre brannsikkerheten?

Free-seating og landskap har igjen «blusset» opp som følge av endret arbeidsmønster – er det fritt frem til å gjør som man vil?

 

Mini utstilling:
Det vil også være mulighet for en miniutstilling for påmeldte deltakere. Pris for miniutstilling kr. 8000,- + mva. Ønsker du å stille ut så ta kontakt med stene.kristiansen@qualitynorway.no

Målgruppe

 • Entreprenører
 • Eier/byggherre/utbygger
 • ARK
 • RIF – rådgivere
 • Myndigheter

Brannfaglig Fellesorganisasjon

Arbeider du allerede med forebyggende brannvern, eller innenfor andre fagområder innen brannsikkerhet, eller har du planer om å gjøre det?
Vi tilbyr konferanser og kurs som gir deg bedre informasjon, kunnskap og kompetanse for et bedre brannvern for liv, miljø og verdier. I tillegg vil du få muligheter for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen brannfagene.

Les mer om Brannfaglig Fellesorganisasjon her.

 

Dato og tid

 • Dag 1: 13.11.2024 09:0017:00
 • Dag 2: 14.11.2024 08:3015:00

Program

Program er under utarbeidelse

Konferanse BFO

Hotell
Deltakerne må selv bestille overnatting på denne konferansen.
Vi har reservert et antall rom på Quality Hotel Olavsgaard. Enkeltrom med frokost kr. 1320,- per natt.
Hotellrommene kan bestilles på telefon 63 84 77 20 eller mail til booking@olavsgaard.no  

Oppgi bookingkode BK-00560

Kurshotellet Quality Hotel Olavsgaard ligger langs E6 mellom Oslo og Gardermoen. Gratis parkering for kursdeltakere på oppmerkede plasser rett utenfor.
Bussknutepunktet Olavsgaard ligger i umiddelbar nærhet. Flybussen går fra buss-stopp utenfor ankomsthallen på Gardermoen med avreise hvert 15 min til busstopp Olavsgaard. Reisetid 25 minutter.

Fra Olavsgaard bussterminal til Gardermoen går flybussen 2 ganger i timen. Egne tider for helger og helligdager, se Flybussens hjemmeside for tider og mer informasjon www.flybussen.no  .

Konferanseapp
På denne konferansen vil vi bruke en konferanseapp. Dette er en web-app som du kun legger til på startskjermen på din mobil (ingen nedlasting via appstore/playbutikk).
Konferanseappen holder deg oppdatert på program, forelesere, nedlasting av foredrag, praktiske beskjeder, deling av bilder, kommentere, chat med andre deltakere og informasjon.
Du vil få tilsendt lenke til appen senest dagen før konferansen starter.
Her finner du bruksanvisning på hvordan legge til appen på din mobil.

Gjennomføring Konferansen gjennomføres fysisk på et konferansehotell/konferansested. Medlemsrabatt 1 tom. 5 deltakere fra samme bedrift: 25 % rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere. 6 tom. 10 deltakere fra samme bedrift: 30 % rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere. 11 deltakere eller flere fra samme bedrift: 35 % rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.

Totalpris
Kr 7 695,- + mva for medlemmer av Brannfaglig Fellesorganisasjon ved 1 – 5 deltakere (se medlemsrabatt)
Kr 7 270,- + mva for medlemmer av Brannfaglig Fellesorganisasjon ved 6 – 10 deltakere (se medlemsrabatt)
Kr 9 820,- + mva for øvrige deltakere

Pris inkluderer

 • Deltakelse på konferansen
 • Pausebevertning
 • Lunsj
 • Digital tilgang til presentasjonene

Konferansemiddag
Bestilles ved påmelding og kommer i tillegg til priser ovenfor.
Middagen avholdes på konferansehotellet og inneholder en 3-retters meny og 2 drikkeenheter.
Kr 750,- + mva.

Miniutstilling
Det vil også være mulighet for en mini utstilling for påmeldte deltakere. Det er plass til maks 10 stykker. Vi fordeler etter førstemann til mølla prinsippet
Kr 5000,- + mva

Hotell
Deltakerne må selv bestille overnatting på denne konferansen.

Vi har reservert et antall rom på Quality Hotel Olavsgaard. Enkeltrom med frokost kr. 1320,- per natt.
Hotellrommene kan bestilles på telefon 63 84 77 20 eller mail til booking@olavsgaard.no  

Oppgi bookingkode BK-00560. Rommene vil slippes en uke før konferansen.

Medlemsrabatt for medlemmer i Brannfaglig Fellesorganisasjon (BFO) 

 • 1 tom. 5 deltakere fra samme bedrift: 25 prosent rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere.
 • 6 tom. 10 deltakere fra samme bedrift: 30 prosent rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere.
 • 11 deltakere eller flere fra samme bedrift: 35 prosent rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere

Medlemsrabatten justeres i etterkant av påmeldingen

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Brannfaglig Fellesorganisasjon. Les mer om pris på medlemskap HER.
Les mer om medlemsfordeler og meld deg eller din bedrift inn HER.

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

E-læring

Digitalt

GJENNOMFØRING NÅR OG HVOR DU VIL

Brannsikringsmontør passiv brannsikring – Grunnkurs

Arrangør

association

E-læring

Digitalt

GJENNOMFØRING NÅR OG HVOR DU VIL

Brannsikringsmontør passiv brannsikring – Spesialisering

Arrangør

association