Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

FM-konferansen 2023

Vi gjentar suksessen fra i fjor!
Norges bygg- og eiendomsforening har gleden av å inviterer til FM-konferansen 2023!

Facility management er en viktig del av virksomhetsdriften, som har som mål å sørge for at bygninger, anlegg og eiendommer fungerer optimalt. Dette omfatter alt fra vedlikehold, reparasjoner, renhold og sikkerhet til bemanning og drift av tekniske installasjoner.

Sikre deg plass på årets konferanse!

 • 19.10.2023
 • 09.00 - 16.00
 • Ingeniørenes Hus, Oslo
 • Bygg, anlegg og eiendom
 • 19.10.2023
 • 09.00 - 16.00
 • Ingeniørenes Hus, Oslo
 • Fra 3750,-

Hensikten med konferansen

Det er viktig å velge riktig utstyr og teknologi for å sørge for at alle aspekter ved virksomhetens fysiske eiendommer fungerer optimalt. For eksempel kan det være nødvendig å implementere teknologiske løsninger for å automatisere vedlikehold og reparasjoner, eller å velge robuste og pålitelige beredskapsløsninger for å sikre at virksomheten er beskyttet mot uventede hendelser.

I dag spiller facility management en nøkkelrolle i å sikre at virksomheter fungerer optimalt. Ved å fokusere på effektive løsninger for å sikre at alle fysiske aspekter ved virksomheten fungerer optimalt, kan bedrifter sørge for at deres eiendommer alltid er sikre, velfungerende og klare til å møte enhver utfordring.

 • Bli oppdatert hva som skjer i Facility Management bransjen
 • Mulighet for nettverksbygging med andre fagpersoner og bygging av relasjoner
 • Få innsikt i best practices og effektive løsninger for Facility Management
 • Styrk din faglige kompetanse

Bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer her.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer her.

norgesbygg-eiendom

Dato og tid

 • Dag 1: 19.10.2023 09:0016:00

Program

Under utarbeidelse

«Jeg liker vinklingen mot moderne teknologi i FM. Det skjer mye spennende både innen renhold, og vedlikehold av bygg »

«Tusen takk for en flott dag! »

» Det var bra blanding av teori og formidling av eksempler»

Konferanse

Gjennomføring Konferansen gjennomføres fysisk på et konferansehotell/konferansested. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til konferansestart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.  

Deltakerpris
3750,- + mva for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening
4200,- + mva for ikke-medlemmer

Konferansepakke/lunsj
720,- + mva

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer her.

Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Målgruppe

 • Private og offentlige eiere
 • Forvaltere og driftere
 • Du som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene
 • Du som tar mål av deg til å levere det som trengs av arealer og tilhørende støttetjenester

Målgruppe

 • Private og offentlige eiere
 • Forvaltere og driftere
 • Du som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene
 • Du som tar mål av deg til å levere det som trengs av arealer og tilhørende støttetjenester

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Nyhet!

Ingeniørenes Hus, Oslo

Tettstedsforvaltning – Urban FM 2023

Konferansen vil ta for seg viktige utfordringer og problemstillinger som påvirker tettstedforvaltning og urban FM, og vil gi deg innsikt i hvordan du kan takle dem på en effektiv måte. Enten du er en profesjonell i bransjen eller en student som ønsker å lære mer om dette feltet, vil du dra nytte av konferansen og komme hjem med verdifull kunnskap og innsikt.

Arrangør

association

Konferanse

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Norges bygg- og eiendomskonferanse 2023 med Årsmøte i Norges bygg- og eiendomsforening

Velkommen til Norges bygg- og eiendomsforenings årskonferanse. Selve årsmøtet arrangeres etter at konferansen er avsluttet og er gratis for de som ønsker å delta. Årsmøtet vil bli gjennomført i hht foreningens vedtekter.

Arrangør

association

Konferanse

Ingeniørenes Hus, Oslo

Samspillkonferansen 2023

#deterfolkadetkommeranpå Vi gjentar suksessen fra fjorårets konferanse og har tatt med oss de mange positive tilbakemeldingene i årets planlegging. På årets Samspillkonferanse kan du blant annet høre mer om: hva de største aktørene tenker om markedssituasjonen hvordan man samarbeider for å finne riktig målpris hvordan få til tillitsbasert ledelse og mye, mye mer…. Følg med – det kommer drypp med info utover våren! Og forresten, i fjor fikk vi ikke plass til alle som ønsket å delta. Vi øker kapasiteten i år, men anbefaler å være tidlig ute. Følg med for programoppdateringer. Vi lover spennende og tidsaktuelle tema og foredragsholdere!

Arrangør

association