Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
bygg-hus

Håndtering av råteskader – konstruktive skader i gamle og nye bygninger

Manglende kunnskap om råteskader, dårlig tilgjengelighet og kompliserte konstruksjoner øker faren for både utilstrekkelig kontroll og håndtering. Kurset beskriver ulike typer av råteskader samt hvordan de undersøkes, vurderes og håndteres

 • 13.09.2021
 • 12.00 - 15.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Bygg, anlegg og eiendom
 • 13.09.2021
 • 12.00 - 15.00
 • Interaktivt nettkurs

Dette arrangementet er avsluttet.

Målgruppe

 • håndverkere
 • forvaltere og driftspersonale
 • personer som jobber med skadeundersøkelser
 • alle som er interessert i temaet råteskader

Råteskader forekommer i forbindelse med mange typer av bygninger, både utendørs og inne. Tradisjonelt oppstår de som forutsigbare skader utendørs på grunn av klimabelastning og mer tilfeldig innendørs på grunn av fuktinnsig og vannlekkasjer

I bygårder er ekte hussopp vanlig forekommende, mens det i eneboliger og hytter er vanlig å finne en rekke ulike arter.

En stor utfordring er at det også opptrer råteskader i moderne materialer og konstruksjoner.

Bedriftsinterne kurs

Vi gjennomfører gjerne kurset tilpasset din bedrift. Ta kontakt med oss så avtaler vi ny dato og en god pris. Vi kan kontaktes på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening. Les mer her.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer her.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Johan Mattsson

Fagsjef, Mycoteam AS

Johan Mattsson er utdannet biolog (mykologi) fra Universitetet i Oslo, 1985. Han tok også doktorgrad (Dr.Philos.) i 2017 på NTNU med en tverrvitenskapelig avhandling om bygningsbiologi, bygningsfysikk og bygningsvern. Johan var med å starte Mycoteam i 1986 og er med i firmaets ledergruppe. Han er fagsjef i Mycoteam og fagansvarlig for FoU, skadedyr og antikvariske problemstillinger. Johan er dessuten autorisert skadedyrbekjemper og godkjent for oppdrag offshore. Han er også en ettertraktet foredragsholder.

Dato og tid

 • 13.09.2021 12:0015:00

Program

11.45 Vi kommer oss på nett

12.00 Kursstart

15.00  Kursslutt

 

«Takk for et meget interessant kurs og flink foredragsholder!»

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før kursstart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kursprisen. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.