Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

NFV lokallag Vest medlemsmøte: Helhetlig anleggsforvaltning – er det løsningen på utfordringene vi står overfor?

Norsk Forening for Vedlikehold lokallag Vest har gleden av å invitere til dette digitale medlemsmøtet.

  • 14.06.2023
  • 08.15-09.00
  • Interaktivt møte
  • Industri vedlikehold
  • 14.06.2023
  • 08.15-09.00
  • Interaktivt møte

Dette arrangementet er avsluttet.

Vi ser at mange selskaper ikke er rigget for dette og er på søken etter hvordan de skal snu seg rundt og gjøre de rette valgene for å bli bedre rustet til å takle dagens og fremtidens utfordringer. Helhetlig anleggsforvaltning kan oppleves som overveldende for mange, men vi mener at en pragmatisk tilnærming øker sjansen for å lykkes.

I dette innlegget deler senior manager Jørgen Laake og direktør Janecke Pemmer PwCs oppfatning av trendbildet, hva vi opplever er sentrale utfordringer selskaper står overfor når det gjelder drift og anleggsforvaltning og til slutt suksesskriterier for å lykkes med helhetlig anleggsforvaltning.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Janecke Pemmer

Direktør, PwC Norway

Janecke Pemmer har lang erfaring med utvikling av strategiske analysemodeller og dynamiske business case for valg av tiltak for å nå virksomheters mål. Hun har jobbet med prosjekter og program innen offentlig og privat sektor og ulike bransjer og områder, bla innen vedlikehold. Janecke har bred erfaring i komplekse prosjekter med innføring av systemer og løsninger som krever omstilling på tvers av enheter.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Jørgen Laake

Seniorkonsulent Strategi- og bærekraftsteam, PwC Norway

Jørgen jobber bredt på tvers av ulike industrier og bistår våre kunder med bla. forbedring av vedlikehold, innføring av RCM og helhetlig anleggsforvaltning. Han har tidligere jobbet 8 år i shipping med ansvar for drift og vedlikehold av ulike typer skip og har bred erfaring som prosjektleder for større vedlikeholds- og reparasjonsprosjekter internasjonalt.
Jørgen er utdannet sivilingeniør på NTNU med Master i marin teknikk og EMBA på BI med fordypning i havindustrier.

Dato og tid

  • 14.06.2023 08:1509:00

Program

Kl. 08:00: Vi kommer oss på nett

Kl. 08:15: Åpning ved Knut Vindenes, leder i lokallaget NFV Vest

Kl. 08:20: Innlegg ved Janecke Pemmer og Jørgen Laake

Kl. 08:45: Spørsmål, diskusjon

Kl. 09:00: Avslutning

Digitalt møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Link til Teams blir sendt på e-post dagen før møte.