Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

NFV lokallag Vest medlemsmøte: Hvordan teknologi bidrar til verdiskapning fra anlegg – digitalt besøk til MRC Global Norway

Norsk Forening for Vedlikehold lokallag Vest har gleden av å invitere til dette digitale medlemsmøtet.

  • 02.02.2023
  • 08.15-09.00
  • Interaktivt møte
  • Industri vedlikehold
  • 02.02.2023
  • 08.15-09.00
  • Interaktivt møte

Dette arrangementet er avsluttet.

Gjennom et «digitalt besøk» hos MRC Global ønsker vi å presentere hvordan bruk av teknologi er verdiskapende og bidrar til mer optimalt vedlikehold og reduserte CO2-utslipp. MRC Global vil demonstrere dette gjennom å vise hvordan teknologi anvendes for monitorering og tidlig detektering av feil i prosesser og ventiler.

For få uker siden gjorde vi videoopptak hos MRC Global Norway i Bergen. Vi vil vise to korte videofilmer fra omvisningen og Simon Jeeves fra MRC Global vil utdype det vi ser og svare på spørsmål.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Simon Clausen Jeeves

Produktsjef, MRC Global`s ValveWatch system

Simon har over 15 års erfaring med tilstandsbasert vedlikehold av alle typer kritiske ventiler. Mye fokus har blitt gitt til «Asset Optimalisation» både relatert til å øke oppetid, teknisk sikkert, samt drift og vedlikehold. ValveWatch er verdens største system målt i antall ventiler som er utstyrt med denne type teknologi. Teknologien er med på å bane vei for digitalisering av offshore og land industri innenfor olje og gass. Økt oppetid, redusert CO2-utslipp og økt sikkerhet basert på inngående diagnose-data er noen av områdene Simon til daglig jobber med.

Dato og tid

  • 02.02.2023 08:1509:00

Program

Kl. 08.00 Vi kommer oss på nett

Kl. 08.15 Knut Vindenes, leder i NFV lokallag Vest åpner og innleder

Kl. 08.20 Kort intro ved Simon Jeeves fra MRC Global

Fremvisning av to videoer fra omvisning hos MRC Global Norway, og påfølgende diskusjoner, spørsmål og svar rundt disse

Kl. 08.55 Avslutning

 

Les mer om MRC Global her: https://www.mrcglobal.com/

Digitalt møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Link til Teams blir sendt på e-post dagen før møte.