Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
3D-printing

NFV Medlemsmøte: Forbedring innen vedlikehold ved bruk av additiv manufacturing og digitale lagre

Brede Lærum, som er Head of AM Centre of Excellence i Equinor ASA, holder et innlegg om Forbedring innen vedlikehold ved bruk av additiv manufacturing og digitale lagre.

  • 19.01.2022
  • 8.30-9.30
  • Interaktivt møte
  • Industri vedlikehold
  • 19.01.2022
  • 8.30-9.30
  • Interaktivt møte

Dette arrangementet er avsluttet.

Når vi sier 3D printing tenker vi alle på små plastfigurer som skrives ut på enkle «skrivere» fra «Clas Ohlson» på hobbyrommet. Teknologien og fremskrittet går utrolig raskt og mulighetene i dag er allerede enorme. Brede vil gi oss en status og ta oss igjennom noen av gjennombruddene de siste årene.

For oss som ledere og vi som har interesse for vedlikeholdsfaget vil det åpne for enorme muligheter ved å vurdere og implementere det som vi i dag kaller «additiv manufacturing» og ved å ta i bruk digitale lagre allerede i tidligfase av prosjektering av en hvilket som helst driftfase innenfor enhver industri. Additiv manufacturing og digitale lagre kan også implementeres i effektive strategier i eksisterende industri ifm «end of life» og levetidsforlengelses utfordringer og der produsenter av utstyr enten går konkurs, eller det av andre grunner ikke lenger er mulig og oppdrive reservedeler.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Brede Lærum

Head of AM Centre of Excellence, Equinor ASA

Dato og tid

  • 19.01.2022 08:3009:30

Program

08.15 Vi kommer oss på nett og fyller kaffekoppen
08.30 Velkommen v/Siri Ulvin, administrasjonsleder i NFV
Introduksjon av Brede Lærum v/ Sverre Iver Aastorp, styremedlem i NFV
08.35 Brede Lærum, Head of AM Centre of Excellence i Equinor ASA, innleder om Forbedring innen vedlikehold ved bruk av additiv manufacturing og digitale lagre
09.15 Spørsmål, kommentarer og svar etter innledningen
09.30 Takk for i dag!

Digitalt møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Link til Teams blir sendt på e-post dagen før møte.