Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

NFV medlemsmøte: Metode for oppfølging av utstyrs integritet

Nils Martin Rugsveen, leading engineer i Equinor, skal snakke om «Metode for oppfølging av utstyrs integritet».

  • 10.03.2023
  • 08.30-09.30
  • Interaktivt møte
  • Industri vedlikehold
  • 10.03.2023
  • 08.30-09.30
  • Interaktivt møte

Dette arrangementet er avsluttet.

Målgruppe

Alle medlemmer og ansatte i NFVs medlemsbedrifter og andre interesserte.

Nils Martin Rugsveen jobber som Leading Engineer – Maintenance Management i Equinor. Han innleder på dette medlemsmøtet om metoden de bruker for å følge opp integriteten til utstyret sitt.

Han vil komme inn på både den tekniske løsningen de bruker og arbeidsmetodikken, deriblant James Reason og generell barrierestyringsmodell, samt hvordan de tar dette i operativt bruk. Å ha kontroll på integriteten til utstyret er kritisk for olje- og gassnæringen, og det finnes flere kjente hendelser som viser hvor galt det kan gå for både folk og miljø når man ikke har denne kontrollen. Kjente eksempler på dette er Piper Alpha (UK) og Deepwater Horizon (Mexicogulfen).

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer her. 

norsk-forening-for-vedlikehold

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Nils Martin Rugsveen

Leading Engineer Maintenance Management, Equinor

Dato og tid

  • 10.03.2023 08:3009:30

Program

08.15 Vi kommer oss på nett

08.30 Velkommen v/Mina Bjerke, styremedlem i NFV

08.35 Metode for oppfølging av utstyrs integritet
Innledning ved Nils Martin Rugsveen, leading engineer Maintenance Management i Equinor
-Om metoden Equinor bruker for å følge opp integriteten til utstyret sitt. Han kommer inn på både den tekniske løsningen de bruker og arbeidsmetodikken, deriblant James Reason og generell barrierestyringsmodell, samt hvordan de tar dette i operativt bruk. Å ha kontroll på integriteten til utstyret er kritisk for olje- og gassnæringen, og det finnes flere kjente hendelser som viser hvor galt det kan gå for både folk og miljø når man ikke har denne kontrollen. Kjente eksempler på dette er Piper Alpha (UK) og Deepwater Horizon (Mexicogulfen).

09.05 Spørsmål, kommentarer og svar etter innledningen

09.30 Takk for i dag!

Digitalt møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Link til Teams blir sendt på e-post dagen før møte.