Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

NFV medlemsmøte: Teknologiledelse i praksis

Ønsker du å få innsikt i hva teknologiledelse i praksis betyr? I dette medlemsmøte ønsker vi å gi en innføring innenfor flere temaer knyttet til teknologiledelse, blant annet anskaffelser, bærekraft, data og digital sikkerhet.

  • 29.02.2024
  • kl. 08.30-09.30
  • Digitalt
  • Industri vedlikehold
  • 29.02.2024
  • kl. 08.30-09.30
  • Digitalt
  • Gratis for alle interesserte, men påmelding nødvendig

Vi ønsker å forklare hvorfor disse temaene er viktig for din bedrift og hva som er kjernen i temaene. Om du etter medlemsmøte ønsker å lære mer om temaene tilbys det dagskurs som vil gi en dypere forståelse og innsikt.

Målgruppe

Alle som er interessert i teknologiledelse.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Torgeir Waterhouse

Partner, Otte AS

Torgeir har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Før oppstarten av Otte i 2019 kom han fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. I tillegg har Torgeir deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver, sparringspartner og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

Dato og tid

  • 29.02.2024 08:3009:30

Program

Teknologiledelse i praksis

Program

Kl. 08.15 Vi kommer oss på nett

Kl. 08.30 Velkommen

Katrine Dretvik Sandbakk, styremedlem i NFV, åpner og ønsker velkommen

Kl. 08.35 Teknologiledelse i praksis

v/Torgeir Waterhouse, Otte

Ønsker du å få innsikt i hva teknologiledelse i praksis betyr? Du får en innføring innenfor flere temaer knyttet til teknologiledelse, blant annet anskaffelser, bærekraft, data og digital sikkerhet. Hvorfor er disse temaene viktige for din bedrift og hva er kjernen i temaene.

Om du etter medlemsmøte ønsker å lære mer om temaene tilbys det dagskurs som vil gi en dypere forståelse og innsikt.

Torgeir Waterhouse har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Før oppstarten av Otte i 2019 kom han fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. I tillegg har han deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter.

Spørsmål og kommentarer

Kl. 09.30 Slutt

Digitalt møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Link til Teams blir sendt på e-post dagen før møte.