Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
maskinlæring-kunstig-intelligens

NFV Vest drift- og vedlikeholdsforum: Bruk av maskinlæring og kunstig intelligens innen vedlikehold

Hvordan faktisk gjøre det? Hvordan ta i bruk effektive verktøy innen maskinlæring og kunstig intelligens for å gjøre vedlikeholdet av anlegget smartere? Gjelder alle bransjer, og nå er teknologien moden og terskelen lav.

NFV VEST ER VERTSKAP FOR MØTET
Lokallaget NFV Vest har gleden av å invitere til dette hybride medlemsmøtet; dvs det blir fysisk, og de faglige innleggene kan følges også digitalt (forutsetter påmelding). Det vil bli enkel bevertning og rikelig anledning til å møte likesinnede og være med på å påvirke hva Norsk Forening for Vedlikehold skal fokusere på fremover. Arrangementet er gratis og for medlemmer i Norsk Forening for Vedlikehold.

  • 28.03.2022
  • Media City Bergen
  • Industri vedlikehold
  • 28.03.2022
  • Media City Bergen

Dette arrangementet er avsluttet.

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer her.

Dato og tid

  • 28.03.2022 19:0021:00

Program

PROGRAM:
Kl 19:00: Innledning ved lokallagsleder i NFV Vest, Knut Vindenes
Kl 19:05: Ådne Tveit fra VROC gjennomgår case-studier
Kl 19:35: Kjetil Torvanger fra Deloitte om suksessfaktorer innen digitalisering
Kl 20:05: Pause
Kl 20:15: Samtale og diskusjon
Kl 21:00: Avslutning

OM FOREDRAGENE OG FOREDRAGSHOLDERNE:
Ådne Tveit fra VROC vil presentere VROC.AI-teknologi. Han gjennomgår case-studier som viser god effekt av å bruke maskinlæring til å redusere vedlikeholdskostnadene og å øke stabiliteten i anlegg. Dette er generisk teknologi som gjør nytte i alle sektorer. Ådne er selvstendig næringsdrivende, og representerer det australske selskapet VROC i Norge. De er ledende innen bruk av maskinlæring til preventivt vedlikehold, og har mye praktisk erfaring på området.

Kjetil Torvanger fra Deloitte (og tidligere Goodtech og Siemens) vil dele sine erfaringer fra ulike bransjer om hvordan man lykkes med digitalisering. Det handler om å skape verdi av digitalisering; ikke bare digitalisere for å digitalisere. Videre vil han gi noen tips til hvordan tekniske fagmiljø kan knekke koden når det gjelder å få strategisk gjennomslag for investering i industrielle IT-prosjekter.

 

Digitalt og fysisk møte

Gjennomføring Digital gjennomføring på Teams og fysisk oppmøte. Påmelding Møtepris er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Det kan komme tillegg i pris på dagpakke (lunsj, pausemat) ved fysisk oppmøte. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Teamslink Teamslenke blir sendt på e-post dagen før møte.