Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Tavleforum

Tavleforum 2023- et treffsted for bransjen

Tavleforum har blitt et årlig arrangement med faglig fokus og høy aktualitet.
Benytt Tavleforum som et selvfølgelig og lett tilgjengelig ledd i din løpende faglige utvikling!

 

  • 07.12.2023
  • 08.30-15.30
  • Felix Konferansesenter, Oslo
  • Elektrotavler
  • 07.12.2023
  • 08.30-15.30
  • Felix Konferansesenter, Oslo
  • Gratis

Tavleforeningen

Tavlefaget lærer du hos oss!
Vi utvikler kurs i samarbeid med Tavleforeningen som er en faglig bransjeorganisasjon for tavlebransjen og et kompetansesenter inne tavlefag.

Sikringsskap, tavler og tavleanlegg har viktige funksjoner for sikkerhet, funksjon og drift i mange typer elektriske bygningsinstallasjoner.
Andre bruksområder for elektrotavler er industri, transport, samferdsel, kraftforsyning, maskinanlegg, maritim sektor og offshore-installasjoner.

Tavlemontører er viktige elektrofagarbeidere og vi bistår tavleprodusenter eller andre som bygger tavler med opplæring av lærlinger og hjelpearbeidere ved å tilby TAVLESKOLEN, et 2-delt kursprogram på i alt 4 dager. For fagpersonell som har faglig ansvar eller prosjekterer elektrotavler, tilbyr vi kurs som gir nødvendig spesialisert opplæring, enten man jobber hos tavleprodusent, installatør, maskinbygger eller konsulentfirma. Tavlefaget er et omfattende fagfelt med behov for bred kompetanse og helhetsforståelse og i samarbeid med Tavleforeningen tilbyr en rekke behovsrettede fagkurs som henvender seg til tavleprodusenter, installatører, maskinbyggere, konsulenter og byggherrer.

Les mer om Tavleforeningen her.

tavle

 

Dato og tid

  • 07.12.2023 08:3015:30

Program

Programmet blir utarbeidet 2 – 3 måneder før gjennomføring

Fysisk møte

Lunsj
Gratis for fremmøtte.
De som ikke møter uten å avbestille 5 dager før kursstart, vil bli fakturert 600,- + mva for lunsj.

Gjennomføring Fysisk. Påmelding Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no.

Deltakerpris
Arrangementet er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen. Påmelding helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no.

Lunsj
Gratis for fremmøtte.
De som ikke møter uten å avbestille 5 dager før kursstart, vil bli fakturert 600,- + mva for lunsj.

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Nettkurs

Interaktivt nettkurs

Prosjektering av eltavler

I dette 2-dagers nettkurset får du kunnskap om prosjektering, verifisering og dokumentering av et beskrevet tavleprosjekt med 432-, 433- og 434-tavler. Det blir også gruppeoppgave «Fra tilbud til FAT».

Arrangør

association

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

UL for tavlebyggere – Skal du bygge tavle til det amerikanske markedet?

Kurset handler å få en forståelse av UL og av Nord-Amerikas elektriske systemer og krav rundt dette. Blant annet vil man gjennomgå følgende: Forståelse av amerikanske systemene Lover og regler De involverte instansene. Hvor kan man finne relevant informasjon Vanlige feil som kan forekomme. Generell forståelse

Arrangør

association