Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Temakurs: Akseloppretting og balansering

På dette interaktive temakurset ser vi nærmere på balansering og oppretting. Alle kan delta! Pris fra kun 500,-!

 • 31.08.2022
 • 09.00-11.00
 • Interaktivt nettkurs
 • Industri vedlikehold
 • 31.08.2022
 • 09.00-11.00
 • Interaktivt nettkurs

Dette arrangementet er avsluttet.

Målgruppe

 • Drifts- og vedlikeholdspersonell

OPPRETTING AV ROTERENDE UTSTYR
Årsaker, konsekvenser og opprettingsmetoder ved skjev oppretting.
Du har mye å vinne i både tid og penger ved å ha maskinene dine opprettet innenfor de riktige toleransene. Denne investeringen lønner seg raskt gjennom lavere kostnader for reservedeler, mindre nedetid og billigere strømregninger.
Konsekvenser ved å unnlate dette: Utette tetninger, økt vibrasjonsnivå, økt temperatur, høyere energiforbruk, lagerhavari, aksel brudd, koblingsslitasje, tapt produksjonstid etc.

BALANSERING AV ROTERENDE UTSTYR

 • Hva er ubalanse?
 • Hvilke forberedelser kreves før balansering og hvilket utstyr trengs?
 • Vanlige feil som vanskeliggjøre balansering.
 • Valg av vekter, masse og feste.
 • Ett- og to-plans balansering.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Vedlikeholdsnettverk Nord!
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Vedlikeholdsnettverk Nord

Vedlikeholdsnettverk Nord er en samarbeidsarena mellom industri, leverandører, forskning og utdanning i Nord-Norge med fokus på innovasjon, kompetanseheving og samarbeid. Målsetningen er å skape relasjoner, vekst og utvikling innen industrivedlikehold, bidra til økt driftssikkerhet og ivaretakelse av lokal kompetanse. Vedlikeholdsnettverk Nord er både for private og offentlige bedrifter, virksomheter og organisasjoner med interesse innenfor industrivedlikehold for personer med interesse og kompetanse innenfor industrivedlikehold. Vedlikeholdsnettverk Nord har et etablert samarbeid med Norsk Forening for Vedlikehold og industrien i Nord-Sverige gjennom CMIS under Luleå Tekniske Universitet. Vedlikeholdsnettverk Nord er finansiert av Innovasjon Norge Nordland.
Les mer om Vedlikeholdsnettverk Nord her. 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Lars Christensen

Områdeansvarlig for tilstandskontroll, Momek Services AS

Dato og tid

 • 31.08.2022 09:0011:00

Program

08:45    Vi kommer oss på nett

09:00    Start

11:00      Slutt

Foreleser er fra Momek:

Lars Christensen, Vibration Analyst

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før kursstart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kursprisen. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.