Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Temakurs: Regelverk for vedlikeholdspersonell

Montører og reparatører av maskiner og annet arbeidsutstyr

Bli oppdatert på kun 3 timer! På dette nettkurset vil du lære om Arbeidstilsynets gjeldende regelverk for vedlikehold, reparasjon, montasje og ombygging av maskiner og annet arbeidsutstyr.

 • 20.09.2024
 • 08.30-11.30
 • Interaktivt nettkurs
 • Kran og løft
 • 20.09.2024
 • 08.30-11.30
 • Interaktivt nettkurs
 • Kurspris fra kr 2 400,-

Vi går blant annet igjennom

 • Hvilke krav stiller regelverket til vedlikeholdere, reparatører, montører og de som bygger om maskiner og annet arbeidsutstyr?
 • Hvilke tekniske krav må ivaretas for utstyret som vedlikeholdes, repareres, monteres eller bygges om?

Målgruppe

 • Vedlikeholdspersonell
 • Montører av maskiner og annet utstyr
 • Reparatører av maskiner og annet utstyr

Bedriftsinterne kurs

Vi gjennomfører gjerne kurset tilpasset din bedrift. Ta kontakt med oss så avtaler vi ny dato og en god pris. Vi kan kontaktes på kundeservice@qualitynorway.no eller på telefon 67 52 60 10.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Kranteknisk Forening eller Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer her for Kranteknisk Forening, og her for Norsk Forening for Vedlikehold.

KranTeknisk Forening

Med et sterkt og profesjonelt fagmiljø i ryggen tilbyr vi til enhver tid en rekke kurs og konferanser innen kran og løft. I tillegg arrangerer vi bransjetreff for nettverksbygging og utveksling av erfaringer og sosialt samvær. Vårt etablerte fagmiljø, i samråd med aktuelle myndigheter, arbeider for å fremme en formålstjenlig og enhetlig tolkning og praktisering av det til enhver tid gjeldende regelverk for fremstilling, sertifisering og bruk av løfteinnretninger og løfteredskap. Vi imøtekommer en raskt økende teknologisk og kommersiell utvikling gjennom et nært samarbeid med bransjen og dens ledere og ansatte. Vårt flaggskip innen Kran og løft er The International Offshore Crane and Lifting Conference.
Les mer her. 

Norsk Forening for Vedlikehold

Vi tilbyr kurs og konferanser som gir deg faglig kompetanse på flere nivåer, både rettet mot strategisk, taktisk og operativt nivå. World Class Maintenance – Vedlikeholdsledelse og World Class Maintenance – Vedlikeholdstekniker er våre flaggskip innen vedlikehold og gir en anerkjent sertifisering. Kursene er basert på europeisk norm NS-EN 15628 Vedlikehold – Kvalifikasjonskrav for vedlikeholdspersonell.
Les mer her. 

norsk-forening-for-vedlikehold

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Hermod Pettersen

Faglig leder, KIS AS

Hermod har lang erfaring som faglig leder og har drevet med opplæring på og kontroll av arbeidsutstyr i over 30 år. Han ble valgt inn i KTF styret i 2009 og ble videre valgt til styreleder i 2011, denne posisjonen har han fortsatt. Hermod har i en årrekke drevet med opplæring av kontrollører og faglige ledere i sakkyndige virksomheter. Han har bred kunnskap om gjeldende regelverk og relevante standarder tilknyttet dette. Hermod har også drevet som konsulent og veiledet mange bedrifter med oppfyllelse av Maskindirektiv og tilhørende krav. Han har vært fagrevisor og leder av fagrådet i Norsk Sertifisering, samt fast representant i Arbeidstilsynets fagforum. Han er også godkjent som sakkyndig person iht. sjøfartsdirektoratets regelverk og er nå også faglig leder i KIS sin Sakkyndige A1 virksomhet innenfor sjøfart.

Dato og tid

 • 20.09.2024 08:3011:30

Program

08.15   Vi kommer oss på nett
08.30  Start 
11.30   Slutt

Det blir lagt opp til pauser underveis

«Helhetlig bra gjennomført!»

«Bra kurs, vi var fornøyd.»

«Temaet i denne forelesningen er svært omfattende og eg var imponert over hvor mye en fikk med.»

«Fin måte å kjøre slike kurs på. Terskel for påmelding er lavere når man slipper å reise bort for å ta dette kurs. Veldig bra og veldig fornøyd.»

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før kursstart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kursprisen. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

Totalpris
Kr 2 400,- for medlemmer av KranTeknisk Forening og Norsk Forening for Vedlikehold
Kr 2 700,- for øvrige deltakere

Totalpris

 • Deltakelse på kurs
 • Digital tilgang til kursbevis
 • Digital tilgang til presentasjoner

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av KranTeknisk Forening eller Norsk Forening for Vedlikehold. Les mer her for Kranteknisk Forening, og her for Norsk Forening for Vedlikehold.

Grupperabatt Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kurs- eller konferanseprisen.

Pris

Kurspris fra kr 2 400,-


Påmeldingsfrist

13.09.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Nettkurs

Pris

Kurspris fra kr 2 400,-


Påmeldingsfrist

13.09.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Nettkurs