Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

KoordinatorCamp 2022

Campen er en fagdag for koordinatorer i bygg- og anleggsbransjen.
Treff likesinnede og fyll på med gode erfaringer og kunnskap, her er det gode muligheter for nettverksbygging med andre koordinatorer.

NB! Ingen ledige plasser, mulighet for å sette seg på venteliste.

En gang i året arrangerer vi KoordinatorCamp, og årets camp gjennomføres på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten, 23. og 24. august.
Den 23. august på ettermiddagen er det tapas med mingling og nettverksbygging for de som ønsker å være med på dette. Vi prater også nærmere om påseplikten, fremdrift og risiko, koordinator sett fra entreprenørsiden samt du får advokatnyttig stoff m.m.
En suksessfaktor for denne campen er at dere stiller spørsmål til foredragsholderne.
Det er maks antall plasser da det også blir gruppearbeid, så meld deg på så tidlig som mulig for å sikre deg plass.
 • 23.08.2022–24.08.2022
 • 2 DAGER
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
 • Bygg, anlegg og eiendom
 • 23.08.2022–24.08.2022
 • 2 DAGER
 • Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Dette arrangementet er avsluttet.

Målgruppe

 • Koordinatorer i bygg- og anleggsbransjen
 • SHA/HMS-koordinatorer
 • Koordinator i prosjekterings- og/eller utførelsesfasen på bygge- og anleggsprosjekter
 • Byggherre
 • Byggherrens representant
 • Prosjekterende
 • Arbeidsgivere
 • Enmannsbedrifter
 • Prosjektledere
 • Byggeledere
 • Arkitekter
 • Konsulenter
 • Rådgivende ingeniører
 • Interessefelt bygg og anlegg

Få inspirasjon til å bli en enda modigere koordinator!
I over 10 år og med mer enn 500 foredrag og lederkurs bak seg, har Svein Harald Røine inspirert og gledet publikum i Europa som inspirator, foredragsholder og konferansier med sin unike formidlingsevne. Han kombinerer høy faglig kompetanse med en sterk formidlingsevne hvor han evner å få publikum inn i sin hule hånd. Han er ofte omtalt som en av Norges beste historiefortellere som bringer frem latter og ettertanke.

Artikkel om Arbeidsulykker i bygg- og anleggsbransjen.

Maks antall plasser – meld deg på i dag

Det er maks antall plasser da det også blir gruppearbeid, så meld deg på så tidlig som mulig for å sikre deg plass.

Gratis parkering på Quality Hotel Olavsgaard

Campen gjennomføres på hyggelige Ouality Hotel Olavsgaard som ligger midt mellom Oslo og Gardermoen. De er kjent for god mat og atmosfære, og byr på softis, popcorn, frukt og kake i pausene.
Det er GRATIS PARKERING! Det er også mulighet for gratis elbillading. 
Bussknutepunkt rett utenfor hotellet med busser til og fra Oslo sentrum og Gardermoen, samt lokalområdet.
Her kan du lese mer om hvordan du kommer deg til hotellet.

Få bedre pris som medlem

Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av Norges- bygg og eiendomsforening.
Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Norges bygg- og eiendomsforening

Vi tilbyr kurs og konferanser innen bygg, anlegg og eiendom i samarbeid med Norges bygg- og eiendomsforening som skal bidra til kompetanse, gode prosesser og verdiskapning. I tillegg vil du få mulighet for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen bygg, anlegg og eiendom. En av våre flaggskip er Koordinatorskolen som er Norges beste skole for koordinatorer innen bygge- og anleggsbransjen, og er en arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering innen SHA.
Les mer om Norges bygg- og eiendomsforening her.

 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Gerda Grøndahl

Senioringeniør, GeMa Grøndahl Safety

Gerda er konferansier på KoordinatorCamp og har med 45 års arbeidslivserfaring vært innom mange fagområder. I bunnen er hun ingeniørutdannet innenfor elektro/IT. Den mest spennende utdanningen fikk hun gjennom Forsvaret, – anleggsmaskinkjører. Dette var springbrettet til bygge- og anleggsbransjen. Hun startet på entreprenørsiden i 2006 og sluttet på byggherresiden i 2021. Innenfor HMS og SHA har hun hatt både rådgiver- og lederroller. Gerda har også hatt rollen som koordinator, både i prosjekteringsfasen og byggefasen. Enten hun har vært på entreprenør- eller byggherresiden har hennes hovedmål vært: Fravær av skader. HMS og SHA handler om samarbeid – samarbeid – samarbeid. Gerda har tidligere vært foreleser på Koordinatorskolen i mange år.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Thorkil H. Aschehoug

Advokat, Advokatfirmaet Grette AS

Advokat Thorkil H. Aschehoug leder Grettes arbeidslivsavdeling og har bred erfaring med rådgivning og gransking i forbindelse med arbeidsulykker og andre uønskede hendelser i arbeidslivet. Thorkil bistår også jevnlig som forsvarer for bedrifter i saker vedrørende brudd på arbeidsmiljølovens straffebestemmelser.
Siden 2014 har han vært fast foreleser på Koordinatorskolen og forelest om koordinators oppgaver etter byggherreforskriften. Han har også holdt en rekke heldagskurs om byggherreforskriften for både kommunale og private virksomheter, og rådgitt virksomheter om utforming av SHA-planer, kontrakter mellom byggherre og hhv. byggherrens representant, koordinator m.m.
I tidsrommet 2019-2020 hadde Thorkil stilling som fagsjef HMS i Byggenæringens Landsforening (BNL), i NHO. I tillegg til å rådgi BNLs medlemsbedrifter om byggherreforskriften, medforfattet og koordinerte han høringssvarene fra BNL og EBA vedrørende forslaget til ny byggherreforskrift. Han har også bidratt med innlegg vedrørende byggherreforskriften på ulike bransjenettsteder, herunder www.bygg.no.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Roger Kristensen

HMS/SHA-rådgiver, Boligbygg Oslo KF, eiendomsavdelingen

Roger har bred erfaring som tømrer og byggmester. Han har over 10 års erfaring som verneombud og HMSK-leder, spesielt innen kompliserte byggeprosjekter. Roger jobber i dag som teknisk forvalter/driftssjef hos et av Norges største boligutleieselskap, Boligbygg Oslo KF.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Svein Harald Røine

Foredragsholder, konferansier, performance coach og lederutvikler

Siviløkonom Svein Harald Røine har blant annet jobbet i Lilleborg som produktsjef, Kundeservicsjef og KAM, Markedssjef i Stabburet, Marketingdirektør i Gilde Norge og Salgsdirektør i Nidar. Hans visjon er å gjøre verdens befolkning modigere i hverdagen og har fått en god forståelse for hvor viktig det å være modig er for enkeltmennesker, organisasjoner og bedrifters suksess. Svein har siden 2013 jobbet som lederutvikler, mentaltrener, coach og foredragsholder.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Morten Stavseth

Fagansvarlig ledelsessystemer, Tavler AS

Morten Stavseth er spesialrådgiver innen risiko- og sikkerhetsledelse, og har lang erfaring som rådgiver innen utvikling og implementering av ledelsessystemer. Morten har bidratt til forbedring av risiko- og sikkerhetsprosesser for en lang rekke virksomheter i Norge og i utlandet, og har blant annet hatt fagansvar for SHA-prosesser hos flere av de største byggherrene i Norge, herunder Statnett og Sporveien. Han underviser i disse fagene og utvikler løsninger for dem fra sitt tilhold hos Tavler AS

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Harald Axelsen

Leder salg og distribusjon, Tavler AS

Harald Axelsen har over 20 års erfaring med utvikling, implementering og opplæring i sikkerhet, beredskap og krisehåndteringssystemer. Han har jobbet mot privat og offentlig sektor med planlegging og gjennomføring av trening, øvelser og evalueringer. Harald har også erfaring med VTS, risikovurderinger og analyser samt utvikling og innføring av beredskapsplaner.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Anne Sørum

Overingeniør, Arbeidstilsynet, avdeling for tilsyn

Anne Sørum er nasjonal koordinator for bygg og anlegg i Arbeidstilsynet.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Jan Olaf Dukan

Advokat, Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA)

Jan Olaf Dukan har høy kompetanse og lang erfaring i bransjen.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Sara Breistøl

HMS/KS-sjef, NRC

Sara Breistøl har mastergrad i folkehelsevitenskap fra NMBU. Sara var profesjonell håndballspiller i Larvik håndballklubb fra 2000-2013 og startet derfor sin «vanlige» yrkeskarriere relativt sent. Hun har jobbet i bygge- og anleggsbransjen siden tidlig 2014. Sara har hatt rollen som HMS-leder på store og små prosjekter, med både private og offentlige byggherrer. I 2020 gikk hun over i en mer administrativ rolle som HMSK-sjef i NRC Norge – divisjon anlegg, men jobber fortsatt tett på prosjektene og bistår HMS-lederne med støtte og veiledning.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Bente Ulfseth

E18 Vestkorridoren – SHA-rådgiver, Statens Vegvesen

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Nikola Ristic

E18 Vestkorridoren – SHA-rådgiver, Statens Vegvesen

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Tone Nakstad

Generalsekretær, Norsk forening for fjellsprengningsteknikk

Tone Nakstad er sivilingeniør fra anleggsinstituttet på NTH samt innehar master i business administration (MBA) fra Berkeley. Tone har jobbet i Statens vegvesen, Capgemini Consulting og Skanska. Hun driver nå eget selskap, Millorar AS, og er leid ut på fulltid til Norsk forening for fjellsprengningsteknikk.

Dato og tid

 • Dag 1: 23.08.2022 09:0016:00
 • Dag 2: 24.08.2022 08:3014:00

Program

DAG 1 – 23. AUGUST 2022

08:30           Registrering, kaffe og mingling

09:00           Velkommen til KoordinatorCamp 2022 – dag en

Velkommen til KoordinatorCamp 2022

Nytt fra Advokaten

Runde rundt bordet

Du møter: Gerda Grøndahl (konferansier), Thorkil H. Aschehoug (advokat i Advokatfirmaet Grette AS)

09:45           Pause – Litt kaffe og en softis?

10:00           Påseplikten – hva og hvordan.

Når det er en offentlig byggherre

Når det er en privat byggherrer

Tips og triks til hvordan jobbe med påseplikten

Du møter: Roger Kristensen (HMS/SHA-rådgiver i Boligbygg Oslo KF)

11:00           Lunsj – Prøv ut Olavsgaards gode lunsjbuffet

12:00          Den modige SHA-koordinatoren

Det krever mot å være SHA-koordinator. Få inspirasjon til å bli en enda modigere koordinator!
Les mer om Svein HER.

Du møter: motivator Svein H. Røine

13:00           Pause – Hva med litt popcorn?

13:15           Fremdrift og risiko

Anleggsarbeider – vurdering av fremdrift og SHA

Hva er egentlig risiko og risikohåndtering i et SHA-perspektiv?

14:30           Pause – Strekk litt på beina, kanskje litt frisk luft også?

14:50           Fremdrift og risiko – fortsetter …

Revidert byggherreforskrift – endret tilnærming til risikohåndtering?

Gruppearbeid – risikohåndtering

Du møter: Bente Ulveseth (Statens Vegvesen), Nikola Ristic (Statens Vegvesen)
Morten Stavset (fagansvarlig ledelsessystemer i Tavler), Harald Axelsen (salgsansvarlig i Tavler)

15:45           Innspurt første dag

Oppsummering av dagen

16:00           Slutt første dag

16:15           Tapas og mingling for de som har meldt seg på dette

DAG 2 – 24. AUGUST 2022

08:00           Kaffe og fortsett praten fra i går

08:30           Velkommen til KoordinatorCamp 2022 – dag to

Velkommen til dag to

Nytt fra Arbeidstilsynet

Du møter: Gerda Grøndahl (konferansier) og Anne Sørum (overingeniør i avdeling for tilsyn, Arbeidstilsynet)

09:10          Praktisk info: Risikovurdering sprengstoff og elektriske maskiner

Du møter: Tone Nakstad (generalsekretær i Norsk forening for fjellsprengningsteknikk)

09:40          Pause – Snakke med en du ikke kjenner?

10:00           Koordinator sett fra entreprenørsiden

Koordinator og entreprenør

Hva forventer entreprenører fra koordinator?

Du møter: Sara Breistøl (HMS/KS-sjef i NRC) og Jan Olaf Dukan (advokat i Eba)

11:00           Lunsj – mer mat og kanskje en god prat?

12:00           Fra koordinator til koordinator

Koordinatorer deler fra sin hverdag.

Du møter: Sindre Hole-Jørgensen og Tom Henriksen

12:30           Pause – Siste mulighet for popcorn og softis

12:45           Spør advokaten

Lurer du på noe knyttet til BHF da har du nå muligheten til å få svar fra vår advokat.

Du møter: Thorkil H. Aschehoug (advokat i advokatfirmaet Grette AS)

13:45           Oppsummering

Vår konferansier oppsummerer KoordinatorCampen 2022
Du møter: Gerda Grøndahl (konferansier)

14:00           Slutt

Vedlegg

Program-KoordinatorCamp-2022-2siders-A4

PDF 1.31 MB

«Synes det fungerte meget bra med så åpen form. Lærer også mye fra gruppeoppgavene ved å høre på hverandre innad i gruppen.»

«God blanding av foredrag og gruppeoppgaver.»

«Bra med to dager, jo mer kunnskap jo bedre.»

«To dager er bra, fordi da får man større mulighet for mingling med de andre deltakere etter dag 1. Nyttig for nettverksbygging og erfaringsoverføring.»

Konferanse

Hotell
Deltakerne må selv bestille overnatting på denne konferansen.
Vi har reservert et antall rom på Quality Hotel Olavsgaard. Enkeltrom med frokost kr. 1195,- per natt.
Hotellrommene kan bestilles på telefon 63 84 77 20 eller mail til booking@olavsgaard.no  

Oppgi bookingkode GR009711

Gjennomføring Konferansen gjennomføres fysisk på et konferansehotell/konferansested. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt på kurspris. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til konferansestart hvis ledige plasser. Hotell 
Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler 
Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no 
Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris.  Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.
 
Rettigheter 
Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.