Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Bård-Hopen-presentasjon

Nytt virtuelt studio

Kategori: Generelt

Publisert: 19. mai, 2021


Author name

Monica H. Grønli

Nytt virtuelt studio

Kategori: Generelt

Publisert: 19. May, 2021

Author name

Monica H. Grønli

Quality Norway har installert enda et nytt studio på Lysaker.  Målet er en mer visuell og moderne opplevelse for kursdeltakere når de kjøper digitale kurs hos oss.

Slik er vårt nye virtuelle studio

5 skjermer, ny grafikk og en enkel tilretteleggelse gjør det til en drøm for foreleserne å prate engasjert om sitt fagområde. Vi er opptatt av å kontinuerlig forbedre og være ett steg foran av det siste tekniske utstyret innen nettkurs og digitale konferanser.

- Dette tar oss ett steg videre i å presentere nettkurs og digitale konferanser, og gir en bedre visuell opplevelse for deltakeren. Deltakerne vil legge merke til at våre forelesere presenterer i ett helt nytt studio, sier Monica Grønli, Salg- og markedsansvarlig i Quality Norway.

Onsdag 5. mai 2021 var Bård Hopen fra KranTeknisk Forening først ute med å holde nettkurs i vårt flunkende nye studio.

– Jeg ble overasket over hvor enkelt det var å håndtere forelesningen med få tastetrykk, noe som gjorde at jeg kunne konsentrere meg om å forelese, sier Bård Hopen, foreleser fra KranTeknisk Forening.

Tilpasses en ny kurs og konferanse hverdag

Arild Nybø, daglig leder i Quality Norway, forteller at Quality Norway skal være innovative og ledende også på å ta i bruk ny teknologi som både fornyer og forbedrer det visuelle tilbudet til kurs- og konferanse deltakerne.

- Det viktigste her er ikke selve studioet, men hvordan Quality Norway skal fremstå i et kurs og konferanselandskap som er i stor endring.  Vi skal samarbeide med de beste foredragsholderne i Norge for å gi deltagerne gode, motiverende og engasjerende digitale kurs- og konferanseopplevelse, sier Arild Nybø. Da må vi naturligvis være i forkant og utnytte tilgjengelig teknologi.

Relaterte artikler

Kunnskap som øker verdien din