Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Temakurs: : Metodikk og nøkkeltall for eiendomsdrift – hvordan fremskaffe gode nøkkeltall?

Målet med temakurset er å gi offentlige og private eiere av bygningsmasse en gjennomgang av muligheter for uthenting av nøkkeltall i henhold til «NS 3454: Livssykluskostnader i bygg» fra egen virksomhet.

  • 20.04.2023
  • 09.00 - 10.30
  • Digitalt
  • Bygg, anlegg og eiendom
  • 20.04.2023
  • 09.00 - 10.30
  • Digitalt
  • Fra 1900,-

Bruk av NS 3454 gir mulighet til sammenligning på tvers av virksomheter og internt i egen virksomhet. Gode nøkkeltall på eiendomsdrift fra egen virksomhet gir god styringsinformasjon for å sikre effektive eiendomstjenester. Viktigheten av nøkkeltall fra egen virksomhet og mulighetene dette gir blir presentert med eksempel fra Helse Sør-Øst og Møre og Romsdal fylkeskommune.

Helse Sør-Øst og Møre og Romsdal fylkeskommune vil vise hvordan deres organisasjon henter ut nøkkeltall fra eget regnskapssystem på en enklest mulig måte. Det blir også en gjennomgang av deres implementering, opplæring og veiledning til egne ansatte i forbindelse med uthenting av egne nøkkeltall.

Eksempler for anvendelse av nøkkeltall i praksis blir presentert på kurset Metodikk og nøkkeltall for eiendomsdrift – hvordan anvende nøkkeltall i praksis?, 27. april

 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Line Thorvik Thue

Rådgiver, Møre og Romsdal Fylkeskommune

Line Thorvik Thue er siviløkonom og jobber som rådgiver i Møre og Romsdal fylkeskommune. Hun har gjennom sin tid i fylkeskommunen vært med å tilrettelegge for uthenting av nøkkeltall i henhold til «NS3454: Livssykluskostnader i bygg» fra egen virksomhet gjennom fylkeskommunens regnskapssystem. Møre og Romsdal fylkeskommune eier og drifter ca. 230.000 m2 bygningsmasse (hovedsakelig skolebygg).

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Anne Charlotte Moe

Helse sør-øst

Anne Charlotte Moe er spesialrådgiver bygg og eiendom i Helse Sør-Øst RHF. Hun jobber med hele tjenesteomfanget innen eiendomsforvaltning for foretaksgruppen (2,8 millioner kvadratmeter), og særskilt innen satsingsområdene digitalisering, internhusleie og nøkkeltallsoppfølging, verdibevarende vedlikehold, samfunnsansvar og klima og miljø.

Dato og tid

  • Dag 1: 20.04.2023 09:0010:30

Program

08.45   Vi kommer oss på nett

09.00   Kursstart

10.30   Kursslutt

Nettkurs

Digital plattform Kurset gjennomføres i sanntid i et virtuelt klasserom på videoløsningen Zoom eller Teams. Ingen nedlastning av programvare. Ingen overnatting og reisekostnader. Det eneste som trengs er tilgang til internett. Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Deltakerne får tilsendt innkallelse med påmeldingslenke senest dagen før kursstart. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene). Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt fram til kursstart hvis ledige plasser. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 48 timer før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med Quality Norway.

Deltakerpris
1900,- for medlemmer av LCC-forum
2100,- for ikke-medlemmer

Få bedre pris som medlem
Alle kan delta, både ikke-medlemmer og medlemmer, men du og din bedrift får bedre pris som medlem av LCC-forum. Les mer her.

Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere personer på ett arrangement, får dere 20 % rabatt (gjelder ikke World Class Maintenance kursene).

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Ingeniørenes Hus, Oslo

FM-konferansen 2023

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Norges bygg- og eiendomsforening har gleden av å inviterer til FM-konferansen 2023! Facility management er en viktig del av virksomhetsdriften, som har som mål å sørge for at bygninger, anlegg og eiendommer fungerer optimalt. Dette omfatter alt fra vedlikehold, reparasjoner, renhold og sikkerhet til bemanning og drift av tekniske installasjoner. Sikre deg plass på årets konferanse!

Arrangør

association

Kurs

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

LCC-kurs Tenke, gjøre og beslutte

Vi bruker et reelt case for å vise hvordan man gjennomfører alternativanalyser av hva man faktisk har behov for. Vi ser på hva som er mulig å gjennomføre gitt begrensninger og muligheter i tomten med tilhørende regulering. Så gjennomfører vi beregninger av LCC-kostnader i alternativenes levetid.

Arrangør

association

Nettkurs

Nyhet!

Digitalt

Temakurs: : Metodikk og nøkkeltall for eiendomsdrift – hvordan anvende nøkkeltall i praksis?

Målet med kurset er å gi offentlige og private eier av bygningsmasse en gjennomgang av hvordan nøkkeltall fra egen virksomhet i henhold til «NS 3454: Livssykluskostnader i bygg» kan anvendes i praksis. Det vil bli eksempler fra Møre og Romsdal fylkeskommune, Helse Sør-Øst og andre aktører.

Arrangør

association