Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Alle lytter til den som kan noe

Kategori: Aktuelt

Publisert: 14. januar, 2021


Author name

Monica H. Grønli

Alle lytter til den som kan noe

Kategori: Aktuelt

Publisert: 14. January, 2021

Author name

Monica H. Grønli

I en tid der ting stadig er i endring, er det viktig å holde seg oppdatert. Det siste året har i tillegg en pandemi utfordret oss til å snu om på alt og tenke helt nytt.

Alle lytter til den som kan noe

Ved å videreutvikle deg og holde deg oppdatert, kan du øke kompetansen din. Det blir enklere å treffe de riktige beslutningene basert på nyeste forskning og kunnskap, og det åpner kanskje noen dører for å avansere på jobben? Mange opplever å få nye ansvarsområder og kanskje bli med på spennende prosjekter etter at de har tatt videreutdanning. I tillegg blir du en viktig ressurs for dine kolleger som kan lære av deg igjen. Med god kunnskap i bunn, har du alle muligheter til å fatte riktige beslutninger.

Her er 4 tips til hvordan du kan holde deg oppdatert:

  • Delta i digitale kurs.
  • Lytt til fagpodkaster.
  • Følg relevante personer og bedrifter på LinkedIn.
  • Les fagbøker og bransjemagasiner for å få med siste nytt.

Er digitale kurs effektive?

Er det en ting vi lærte i 2020, så var det at man ikke trenger å delta fysisk på et kurs for å ha utbytte av det. Mange kursarrangører har snudd opp-ned på hele opplegget sitt for å tilpasse seg hjemmekontor og distansearbeid. De som har suksess, har gjort et grundig arbeid med å tilrettelegge for at kursdeltakere skal få best mulig utbytte av kurset fra der de sitter. Både Zoom og Teams er gode verktøy som fungerer godt med både undervisning og gruppearbeid.

Som deltaker på digitale kurs får du styrket din kompetanse og et større faglig overblikk når kurset er over. For å få til dette, må vi følge med på hva som rører seg i bransjen – og samfunnet generelt. Med gode verktøy og teknikken på plass – og ikke minst dyktige foredragsholdere som mestrer verktøyene – er det fullt mulig å få et like bra utbytte av digitale kurs som fysiske. 

Se hvilke kurs vi tilbyr her.

Lytt til fagpodkaster

Lyd på øret er en fantastisk måte å tilegne seg ny kunnskap og innsikt! Mange lytter til fagpodkast på vei til og fra jobb, på treningstur eller mens de gjør husarbeid. Det finnes mange gode podkaster som tar for seg et stort spekter av fag og sektor, så her er det virkelig en god anledning til å lære mye – og så er det helt gratis!

Listen Notes finner du en god søkemotor for podkaster på alle språk.

Følg relevante personer og bedrifter på LinkedIn

Er det noen i din bransje som skiller seg ut som en kunnskapsrik person? Følg vedkommende og bedriften på LinkedIn og i andre kanaler for å få inspirasjon til hvor du kan finne aktuelt stoff dersom det skjer noe i bransjen/sektoren du jobber med. Det kan være alt fra deling av nyhetsartikler til blogger som forklarer nye, komplekse regelverk på en lettfattelig måte. Sjekk om de er medlem av noen grupper eller forum på sosiale medier, og send forespørsel om å få bli med. Her kan du delta i og følge med på diskusjoner om faget.

Les fagbøker og bransjemagasiner for å få med siste nytt

Følg med i bransjemagasiner og bransjeblogger for å holde deg oppdatert på nye paragrafer og retningslinjer. Her får du også tips til aktuelle fagbøker som tar for seg relevante temaer innen ulike sektorer.

Fagkurs 

Hos Quality Norway finner du et bredt utvalg av både fysiske og digitale kurs som er skreddersydd for ulike fagfelt. Alle kursholdere har tilknytning til en bransjeforening og har god fagerfaring innenfor de feltene de underviser i.

Da landet ble stengt i mars 2020 og store deler av den norske arbeidsstokken ble henvist til hjemmekontor, bygde vi om flere møterom til å bli fullverdige studioer. Her har vi all tilgjengelig teknikk som trengs for å kunne gjennomføre digitale fagkurs og konferanser. Dette er viktig for oss – og ikke minst for foredragsholderne som trenger en god teknisk løsning.

4 grunner til å velge kurs fra Quality Norway

  • Skreddersydde kurs i dagsaktuelle temaer tilpasset til ditt nivå.
  • Dyktige kursholdere med erfaring og fagkompetanse.
  • Stor bredde i digitale kurs med over 170 kurs i året.
  • 95% av alle deltakere (ca. 4000) anbefaler våre kurs/arrangementer til kolleger.

Relaterte artikler

Kunnskap som øker verdien din