Få opptil 50 % rabatt

Kategori: Kurs

Publisert: 22. oktober, 2020


Author name

Monica H. Grønli

Få opptil 50 % rabatt

Kategori: Kurs

Publisert: 22. October, 2020

Author name

Monica H. Grønli

20 % på 5 eller flere fra samme bedrift

Uansett hvor i landet dere sitter, gir vi 20 % rabatt på kurspris ved deltakelse med 5 eller flere så lenge dere kommer fra samme bedrift.

50 % bedriftsrabatt på live streaming

Ønsker du å samle flere enn 15 personer fra din bedrift i samme møterom for felles deltagelse? Ved live streaming gir vi 50 % grupperabatt ved deltakelse fra samme bedrift.
Hver og en vil i ettertid få tilgang til sin egen MIN SIDE funksjon med dokumentasjon fra arrangementet, samt tilgang til opptak.

Unik medlemsrabatt

Personlige medlemmer og ansatte i bedrifter som har bedriftsmedlemskap i våre foreninger vil som en medlemsfordel få rabatt på kursprisen ved deltakelse på respektive foreningers arrangement.

Enkel påmelding

Gå inn på aktuelt kurs og velg «MELD PÅ FLERE».

På få minutter registrerer du enkelt alle deltakere.
I løpet av kort tid vil dere motta en bekreftelsesmail på registrert påmelding.

Relaterte artikler

Er du vår nye kollega?

Vi utlyser nå 2 stillinger, den ene er produktutvikler/prosjektleder og den andre er møtevert! PRODUKTUTVIKLER/PROSJEKTLEDER Dette er en 100% prosjektstilling som varer frem til 1.5.2022. Vi vil i god tid før prosjekt-perioden utløper gjøre en vurdering av markedssituasjonen og avgjøre om det er økonomisk grunnlag for å omgjøre stillingen til fast. Søk på finn.no her […]

Kunnskap som øker verdien din