Få opptil 50 % rabatt

Kategori: Kurs

Publisert: 22. oktober, 2020


Author name

Monica H. Grønli

Få opptil 50 % rabatt

Kategori: Kurs

Publisert: 22. October, 2020

Author name

Monica H. Grønli

20 % på 5 eller flere fra samme bedrift

Uansett hvor i landet dere sitter, gir vi 20 % rabatt på kurspris ved deltakelse med 5 eller flere så lenge dere kommer fra samme bedrift.

50 % bedriftsrabatt på live streaming

Ønsker du å samle flere enn 15 personer fra din bedrift i samme møterom for felles deltagelse? Ved live streaming gir vi 50 % grupperabatt ved deltakelse fra samme bedrift.
Hver og en vil i ettertid få tilgang til sin egen MIN SIDE funksjon med dokumentasjon fra arrangementet, samt tilgang til opptak.

Unik medlemsrabatt

Personlige medlemmer og ansatte i bedrifter som har bedriftsmedlemskap i våre foreninger vil som en medlemsfordel få rabatt på kursprisen ved deltakelse på respektive foreningers arrangement.

Enkel påmelding

Gå inn på aktuelt kurs og velg «MELD PÅ FLERE».

På få minutter registrerer du enkelt alle deltakere.
I løpet av kort tid vil dere motta en bekreftelsesmail på registrert påmelding.

Relaterte artikler

Få verdifull kompetanse i dag

Interaktivt nettkurs 12. mai: De nye reglene om kjøp og salg av fast eiendom fra 1. januar 2022 Lov om endringer i avhendingslova (tryggere bolighandel) Forskrift til avhendingslova angående utarbeidelse av tilstandsrapport På kurset gjennomgås revisjonen av avhendingslova som trådte i kraft 1. januar 2022, herunder følgende temaer: Forbudet mot «as is»-klausuler Utarbeidelse av tilstandsrapporter […]

Vedlikeholdsleder World Class Maintenance

Vedlikehold er en av de viktigste konkurransefaktorene for fremtidsrettete bedrifter. Derfor er det viktig å ha moderne og riktig kompetanse! Hva gjør din bedrift for å sikre en velfungerende og fremtidsrettet vedlikeholdsorganisasjon? Opplæringen for vedlikeholdsledere er utviklet av Norsk Forening for Vedlikehold for å gi deltakerne en bred og oppdatert kompetanse innen vedlikeholdsområdet. Opplæringen bygger […]

Kunnskap som øker verdien din