Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
post
post

Salgsbetingelser

Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år. Når du handler er e-post og mobilnummer obligatorisk. Kunden er selv ansvarlig for å skrive inn riktig opplysninger.

Priser

Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Ved kjøp av e-læringskurs og digitale arrangement vil det ikke tilkomme frakt. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev.

Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil knyttet til utsjekk. Vi vil da kontakte Kunden innen neste virkedag og finne en god løsning.

Betaling

Vi tilbyr per d.d. betaling med bankkort.

Leveransevilkår ved kjøp av fysiske produkter

Alle kjøp av fysiske produkter fra Quality Norway blir sendt med Posten. Leveringstid på en forsendelse er 2 til 3 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Quality Norway eller Posten har mye trafikk. Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Varer bestilt på nett som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss for kundens regning (se mer info under eget punkt nedenfor). Quality Norway forbeholder seg retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette.

Uavhentede pakker

Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 199,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.

Copyright

Innhold på Quality Norway sine nettsider er Quality Norway sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Quality Norway.

Definisjon av parter

Selger er: Quality Norway AS

Organisasjonsnummer: 979 913 273

Besøksadresse hovedkontor: Fornebuveien 37, 1366 Lysaker

E-post: kundeservice@qualitynorway.no

Telefon: +47 67 52 60 10

Force Majeure

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser Quality Norway fra ansvaret for forpliktelser som Quality Norway ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Quality Norway sin kontroll.