Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
post
post

Visjon og verdier

I en verden som stadig endrer seg, står heller ikke kunnskapen stille. QUALITY NORWAY er en arena for kunnskapsdeling og nettverksbygging – vi er kunnskapsentreprenører!

Vårt kundeløfte:
«Jeg styrker min kompetanse ved å delta på kurs og konferanser fra Quality Norway, fordi det faglige nivået på arrangementene er høyt og temaene er tidsaktuelle.»

Våre verdier og visjoner danner grunnlag og fundament for vår innsats.

Proaktiv

Quality Norway skal være ledende entreprenører i bransjen med klare visjoner og mål. Vi er fremsynte, løsningsorienterte og ikke minst tilgjengelige for våre kunder. Vi stiller strenge krav til oss selv og oppmuntrer hverandre til kreativitet og innovasjon. Quality Norway skal opptre sannferdig og med stor integritet.

Mangfold

Quality Norways medarbeidere er kompetente og villige til å utvikle seg for å gi kundene våre best mulig service. Vi ønsker å videreføre en sterk kulturarv. Vi skal representere et bedre valg for deg som kunde. Quality Norway respekterer og verdsetter andres meninger, kulturer, vaner og skikker.

Lagånd

Quality Norway er nysgjerrige og samarbeider med mange aktører i bransjen. Vi deler erfaringer i medgang og motgang. Vi viser respekt for enkeltmennesket, hjelper hverandre til å lykkes og bidrar alle til et godt arbeidsmiljø. Quality Norway leverer det vi lover.

Glede

Quality Norway gleder seg over dine gode prestasjoner. Vi jobber hardt for at alle som møter oss skal oppleve det "lille ekstra" i form av resultat, engasjement og opplevelse. I Quality Norway er det alltid lov å ta initiativ til aktiviteter som skaper glede og positivitet.