Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

40-timers HMS-kurs for byggebransjen: Opplæring for ledere, verneombud, AMU-representanter og mer

Kategori: Kurs

Publisert: 23. juni, 2023


Author name

Monica H. Grønli

40-timers HMS-kurs for byggebransjen: Opplæring for ledere, verneombud, AMU-representanter og mer

Kategori: Kurs

Publisert: 23. June, 2023

Author name

Monica H. Grønli

Det er ingen hemmelighet at sikkerhet er kritisk i byggebransjen. Med de kommende endringene i 2024, der kravene til virksomheter for å ha verneombud og arbeidsmiljøutvalg (AMU) senkes, er det nå viktigere enn noensinne å være forberedt og oppdatert. På Quality Norway er vi stolte av å introdusere 40-timers HMS-kurs for byggebransjen i samarbeid med Legevakt Vest.

Oppdaterte krav til verneombud og AMU

I henhold til de nye reglene som trer i kraft fra 2024, må bedrifter ha verneombud når de har fem eller flere ansatte, og et arbeidsmiljøutvalg (AMU) når de har tretti eller flere ansatte. Disse nye bestemmelsene har til hensikt å styrke vernet for ansatte og pålegge bedriftene større ansvar for å sikre et trygt og sunt arbeidsmiljø.

40-timers HMS-kurs: En integrert opplæring

40-timers HMS-kurset er designet for å være en omfattende opplæring for alle som arbeider innenfor helse, miljø og sikkerhet (HMS). Kurset er tilpasset virksomheter og bransjer hvor det kreves opplæringstid på 40 timer, og dekker kravene til både verneombud og AMU.

Målgruppen for kurset inkluderer arbeidsgivere, ledere, verneombud, AMU-representanter, prosjektledere, byggeledere og sikkerhetspersonell (BAS), samt alle andre som arbeider innen HMS. Kurset fokuserer på praktiske, anvendbare kunnskaper og ferdigheter som kan brukes direkte på arbeidsplassen.


Samarbeid mellom Legevakt Vest og Quality Norway

Vi er stolte av å samarbeide med Legevakt Vest, som har et av landets beste bedriftshelsetjenester med en rekke spesialmedisinske tjenester. De bistår alle bransjer, men har en hovedvekt innen bygg og anlegg.
Hos Quality Norway, vet vi at nøkkelen til suksess ligger i kvalitetsopplæring. Med 40-timers HMS-kurset, kan du være trygg på at du og ditt team har kunnskapen og ferdighetene dere trenger for å skape en trygg og produktiv arbeidsplass. Bli med oss i dag og sett sikkerhet og helse i byggebransjen i høysetet!

Kursene gjennomføres i september og november

18.-19. og 22. september: Les mer og meld deg på kurset her

6.-7. og 8. november: Les mer og meld deg på kurset her

Relaterte artikler

Kunnskap som øker verdien din