Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Få nødvendig digital kompetanse som leder! Bærekraft og anskaffelser

På dette kurset lærer du om bærekraft og anskaffelser med fokus på valg og bruk av digitalisering og hvordan det kan bidra til å nå målene. Du blir også oppdatert på de nye kravene om miljøkriterier i offentlige anskaffelser som kom 1. januar 2024. Kurset passer for ledere på alle nivåer i ulike bransjer. Du som leder har ansvar og vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av, både for å ha lovlig drift og skape og sikre verdiskapning fremover.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Dette er kursdag 1 av 4.
Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her
Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knappen.

 • 14.03.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Teknologi
 • 14.03.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Kurspris fra kr 3 780,-

Foreleser Torgeir Waterhouse vil lose deg trygt igjennom kurset på en god og forståelig måte.

Kursdag 1: Bærekraft og Anskaffelser

Hvordan kan teknologien bidra til å nå bærekraftmålene?

Det er ledelsens ansvar å utvikle og implementere en helhetlig bærekraftstrategi. I denne sammenhengen primært med fokus på valg og bruk av digital teknologi og hvordan teknologien kan bidra til å nå målene.

Det involverer å fastsette klare mål som tar hensyn til økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. Det er nærmest uendelig med problemstillinger som kan adresseres, samtidig er det begrenset hva en typisk virksomhet kan få til samtidig.

Lederen må derfor prioritere både hensiktsmessig fokus og ambisjonsnivå og samtidig sikre tilstrekkelige ressurser for å lykkes. Det handler om å støtte bærekraft initiativ, fremme en organisasjonskultur som er forpliktet til bærekraftprinsippene, kontinuerlig overvåke og om nødvendig rapportere og sikre overholdelse av relevante forpliktelser og lover.

Merk også at fra 1 januar 2024 er det nye krav til miljøkriterier i offentlige anskaffelser.

Anskaffelser

Anskaffelser handler både om når du anskaffer noe til egen virksomhet og hvilken rolle du har for dine kunder.  Det er ledelsens ansvar å sikre at anskaffelsesprosesser følger krav og prinsipper i lover og avtaler for å sikre bedriftens interesser.  Ledelsen har ansvaret for at bedriften har de riktige forutsetningene for å gjøre de riktige valgene gjennom hele anskaffelsesprosessen, både som leverandør og som kjøper.

Ved å legge til rette for at virksomheten er egnet til  å overholde standarder og juridiske retningslinjer, sikrer bedriften rettferdige og transparente anskaffelser. Dette bidrar ikke bare til organisasjonens integritet, men styrker også omdømmet og tilliten til bedriften.

Det er verdt å merke seg at miljøkriterier skal inngå i offentlige anskaffelser fra 1. januar 2024.

Målgruppe

Ledere på alle nivåer i ulike bransjer og styremedlemmer som ønsker å styrke sin forståelse og kompetanse innen teknologiledelse.

Lær mer om kursserien

Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her

Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knappen.

Kursdag 1: Bærekraft og Anskaffelser

Kursdag 2: AI i praksis og Data

Kursdag 3: Digital sikkerhet og Personvern

Kursdag 4: Sky (Cloud) og markedsføring i digitale kanaler

I samarbeid med Otte AS og Torgeir Waterhouse

Otte er spesialister på ledelsesrådgiving, også kjent som management consulting, med fokus på hvordan teknologi og regulering og politikk påvirker strategi, forretningsmodeller, organisering av virksomheten og mer. De bistår virksomheter med å tilpasse seg og å følge endringene, enten handler om organisering av virksomheten, utvikling av forretningsmodeller, behov for it-sikkerhet, etc. De fungerer som sparringspartner for ledere på flere nivå, ledergrupper og styrer, enten det er i interne eller eksterne prosesser, det kan være i møte med kunder, leverandører, media eller myndighetene.

 

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Torgeir Waterhouse

Partner, Otte AS

Torgeir har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Før oppstarten av Otte i 2019 kom han fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. I tillegg har Torgeir deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver, sparringspartner og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

Dato og tid

 • 14.03.2024 09:0016:00

Program

08:30 – 09:00 Registrering og enkel servering

09:00 – 09:45 Kursstart – Bærekraft

09:45 – 10:00 pause

10:00 – 10:45 Del 2

10:45 – 11:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

11:15 – 12:00 Del 3

12:00 – 12:45  Lunsj

12:45 – 13:30  Anskaffelser

13:30 – 13:45 pause

14:00 – 14:45 Del 2

14:45 – 15:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

15:15 – 16:00 Del 3

Kurs

Gjennomføring Kurset gjennomføres fysisk på et kurssted eller konferansehotell. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere på ett arrangement, får dere 20% rabatt på kurspris. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.

Totalpris

Kr 4 870,- for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

Kr 4 870,- for medlemmer av Norsk forening for vedlikehold

Kr 4 870,- for medlemmer av Kranteknisk Forening

Kr 5 290,- for øvrige deltakere


Pris inkluderer

 • Deltakelse på kurset
 • Pausebevertning
 • Lunsj
 • Digital tilgang til kursbevis
 • Digital tilgang til presentasjoner
Medlemmer av KranTeknisk Forening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Grupperabatt Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kurs- eller konferanseprisen.

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

07.02.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

07.02.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Arrangør

association

Konferanse

Nyhet!

Arrangør

association