Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Teknologiledelse i praksis – Sky (Cloud) og markedsføring i digitale kanaler

Få nødvendig digital kompetanse som leder!

Mange virksomheter har allerede deler av eller alle digitale tjenester i skyen. Overgang til sky handler helt enkelt om å lykkes med den teknologien bedriften trenger for effektiv og konkurransedyktig drift. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Dette er kursdag 4 av 4 i kursrekken: Teknologiledelse i praksis
Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her
Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knapp.

 • 04.06.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Teknologi
 • 04.06.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Kurspris fra kr 3 780,-

Vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av, både for å ha lovlig drift og skape og sikre verdiskapning fremover. Helt enkelt å lykkes i markedet du er en del av med det ansvaret du har. Du som leder har ansvar! Vi skal jobbe sammen med deg for å øke din kompetanse og øke sannsynligheten for å lykkes godt. Foreleser Torgeir Waterhouse vil lose deg trygt igjennom kurset på en god og forståelig måte.

 

Kursdag 4: Sky (Cloud) og markedsføring i digitale kanaler

Sky (Cloud) og tjenester på nett
Mange virksomheter har allerede deler av eller alle digitale tjenester i skyen. Overgang til sky handler helt enkelt om å lykkes med den teknologien bedriften trenger for effektiv og konkurransedyktig drift.

Ansvaret ligger hos lederen i å ta strategiske beslutninger om bruken av skytjenester. Dette omfatter å sikre dataintegritet gjennom hele skyplattformen, overholde budsjettrammer og juridiske forpliktelser knyttet til datalagring og -behandling, samt å utvikle planer for vekst og optimal utnyttelse av skyressurser. Lederen spiller en sentral rolle i å navigere organisasjonen gjennom den komplekse skylandskapet og sikre at bruk av skytjenester støtter organisasjonens overordnede mål og behov.

Markedsføring i digitale kanaler
Markedsføring består av en rekke virkemidler der sammensetningen vil variere fra virksomhet til virksomhet og bransje til bransje. I dag vil ofte digitale kanaler spille en sentral rolle i denne miksen.  Det er viktig å sørge for at de samlede virkemidlene eller kanalene spiller sammen på en så god måte som mulig.

En moderne vinkling på markedsføring betyr altså at man må se på helheten av alle virkemidlene og hvordan samspillet mellom dem kan optimaliseres.

Det er lederens ansvar å utvikle helhetlige strategier for effektiv bruk av nettsider, sosiale medier og annen markedsføring for å støtte organisasjonens overordnede mål. Dette inkluderer å lede ressurser og team som jobber med disse plattformene, bygge og vedlikeholde merkevaren både offline og online. I tillegg må man sikre overholdelse av relevante regelverk og retningslinjer for all markedsføring.

Lederen må også være forberedt på å håndtere kriser, og det er viktig å ha klare planer og retningslinjer for å håndtere uforutsette situasjoner på en måte som støtter organisasjonens omdømme. Lederens evne til å tilpasse seg et dynamisk landskap er avgjørende for å oppnå suksess innenfor dette temaet.

Målgruppe

Ledere på alle nivåer i ulike bransjer og styremedlemmer som ønsker å styrke sin forståelse og kompetanse innen teknologiledelse.

Lær mer om kursserien

Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her

Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knapp.

Kursdag 1: Bærekraft og Anskaffelser

Kursdag 2: AI i praksis og Data

Kursdag 3: Digital sikkerhet og Personvern

Kursdag 4 Sky: (Cloud) og markedsføring i digitale kanaler

I samarbeid med Otte AS og Torgeir Waterhouse

Otte er spesialister på ledelsesrådgiving, også kjent som management consulting, med fokus på hvordan teknologi og regulering og politikk påvirker strategi, forretningsmodeller, organisering av virksomheten og mer. De bistår virksomheter med å tilpasse seg og å følge endringene, enten handler om organisering av virksomheten, utvikling av forretningsmodeller, behov for it-sikkerhet, etc. De fungerer som sparringspartner for ledere på flere nivå, ledergrupper og styrer, enten det er i interne eller eksterne prosesser, det kan være i møte med kunder, leverandører, media eller myndighetene.

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Torgeir Waterhouse

Partner, Otte AS

Torgeir har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Før oppstarten av Otte i 2019 kom han fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. I tillegg har Torgeir deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver, sparringspartner og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

Dato og tid

 • 04.06.2024 09:0016:00

Program

08:30 – 09:00 Registrering og enkel servering

09:00 – 09:45 Kursstart – Sky (Cloud)

09:45 – 10:00 pause

10:00 – 10:45 Del 2

10:45 – 11:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

11:15 – 12:00 Del 3

12:00 – 12:45  Lunsj

12:45 – 13:30  Markedsføring i digitale kanaler

13:30 – 13:45 pause

14:00 – 14:45 Del 2

14:45 – 15:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

15:15 – 16:00 Del 3

Kurs

Gjennomføring Kurset gjennomføres fysisk på et kurssted eller konferansehotell. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere på ett arrangement, får dere 20% rabatt på kurspris. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.

Totalpris

Kr 4 870,- for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

Kr 4 870,- for medlemmer av Norsk forening for vedlikehold

Kr 4 870,- for medlemmer av Kranteknisk Forening

Kr 5 290,- for øvrige deltakere


Pris inkluderer

 • Deltakelse på kurset
 • Pausebevertning
 • Lunsj
 • Digital tilgang til kursbevis
 • Digital tilgang til presentasjoner

 

Medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av KranTeknisk Forening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Grupperabatt Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kurs- eller konferanseprisen.

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

03.05.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

03.05.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Arrangør

association

Konferanse

Nyhet!

Arrangør

association