Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Få nødvendig digital kompetanse som leder! Kunstig intelligens (AI) og data

På dette kurset lærer du om kunstig intelligens (AI) og data. Du vil få en grunnleggende forståelse for hva generativ AI og maskinlæring er etter dagens første tema. Det er nødvendig for å kunne ta gode beslutninger. Den andre delen av dagen er viet til verdien av data og datadrevne beslutninger.

Kurset passer for ledere på alle nivåer i ulike bransjer. Du som leder har ansvar og vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av, både for å ha lovlig drift og skape og sikre verdiskapning fremover.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Dette er kursdag 2 av 4.
Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her
Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knapp.

 • 11.04.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Teknologi
 • 11.04.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Kurspris fra kr 3 780,-

Foreleser Torgeir Waterhouse vil lose deg trygt igjennom kurset på en god og forståelig måte.

Kursdag 2: AI i praksis og Data

AI (generativ AI) i praksis

Du vil få en grunnleggende forståelse for hva generativ AI og maskinlæring er etter dagens første tema. Det er nødvendig for å kunne ta gode beslutninger. Vi utforsker hvordan AI allerede er utbredt i mange bransjer og hvordan det bidrar til å effektivisere arbeidet og øke kvaliteten. Du vil lære om ledelsens rolle i å implementere AI, viktigheten av opplæring og hvordan det henger sammen med blant annet informasjonssikkerhet og regulering. Målet er at du skal være godt rustet til å ta de nødvendige første skrittene i din virksomhet.

Data (dreven)

Den andre delen av dagen er viet til verdien av data og datadrevne beslutninger. Vi vil dykke inn i betydningen av kunnskapsbaserte beslutninger og hvordan du kan bruke data for å skaffe en konkurransefordel i markedet. Du vil lære hvordan bruke kunnskap for å fremme bedriftens formål og samtidig sikre overholdelse av lover og regler som GDPR. Typer data, datakvalitet, og bærekraftig databehandling vil også bli diskutert.

Dette kurset gir deg den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å utnytte kraften i AI og data for å styrke din virksomhet. Vår erfarne instruktør vil veilede deg gjennom hvert trinn, og du vil forlate kurset med en klar visjon om hvordan du kan implementere AI og datastrategier i din egen organisasjon.

Meld deg på i dag, og begynn reisen mot en mer datadrevet og intelligent fremtid for din virksomhet!

Målgruppe

Ledere på alle nivåer i ulike bransjer og styremedlemmer som ønsker å styrke sin forståelse og kompetanse innen teknologiledelse.

Lær mer om kursserien

Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her

Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knapp.

Kursdag 1: Bærekraft og Anskaffelser

Kursdag 2: AI i praksis og Data

Kursdag 3: Digital sikkerhet og Personvern

Kursdag 4: Sky (Cloud) og markedsføring i digitale kanaler

I samarbeid med Otte AS og Torgeir Waterhouse

Otte er spesialister på ledelsesrådgiving, også kjent som management consulting, med fokus på hvordan teknologi og regulering og politikk påvirker strategi, forretningsmodeller, organisering av virksomheten og mer. De bistår virksomheter med å tilpasse seg og å følge endringene, enten handler om organisering av virksomheten, utvikling av forretningsmodeller, behov for it-sikkerhet, etc. De fungerer som sparringspartner for ledere på flere nivå, ledergrupper og styrer, enten det er i interne eller eksterne prosesser, det kan være i møte med kunder, leverandører, media eller myndighetene

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Torgeir Waterhouse

Partner, Otte AS

Torgeir har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Før oppstarten av Otte i 2019 kom han fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. I tillegg har Torgeir deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver, sparringspartner og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

Dato og tid

 • 11.04.2024 09:0016:00

Program

08:30 – 09:00 Registrering og enkel servering

09:00 – 09:45 Kursstart – AI i praksis

09:45 – 10:00 pause

10:00 – 10:45 Del 2

10:45 – 11:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

11:15 – 12:00 Del 3

12:00 – 12:45  Lunsj

12:45 – 13:30  Data

13:30 – 13:45 pause

14:00 – 14:45 Del 2

14:45 – 15:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

15:15 – 16:00 Del 3

Kurs

Gjennomføring Kurset gjennomføres fysisk på et kurssted eller konferansehotell. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere på ett arrangement, får dere 20% rabatt på kurspris. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.

Totalpris

Kr 4 870,- for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

Kr 4 870,- for medlemmer av Norsk forening for vedlikehold

Kr 4 870,- for medlemmer av Kranteknisk Forening

Kr 5 290,- for øvrige deltakere


Pris inkluderer

 • Deltakelse på kurset
 • Pausebevertning
 • Lunsj
 • Digital tilgang til kursbevis
 • Digital tilgang til presentasjoner
Medlemmer av KranTeknisk Forening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Grupperabatt Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kurs- eller konferanseprisen.

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

11.03.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

11.03.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Arrangør

association

Konferanse

Nyhet!

Arrangør

association