Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
Nyhet!

Få nødvendig digital kompetanse som leder! Digital sikkerhet og personvern

På dette kurset lærer du om digital sikkerhet og personvern. Det er alltid ledelsens ansvar at den digitale sikkerheten i en virksomhet er forsvarlig, samt sikring og ivaretakelse av verdier og data mot sikkerhetsbrudd. På andre halvdel ser vi på personvern og vi fokuserer på arbeidsplassen, inkludert ledelsens ansvar, regelverk, utfordringer, og ansattes plikter og rettigheter.

Kurset passer for ledere på alle nivåer i ulike bransjer. Du som leder har ansvar og vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av, både for å ha lovlig drift og skape og sikre verdiskapning fremover.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Dette er kursdag 3 av 4.
Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her
Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på Meld deg på» knapp.

 • 14.05.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Teknologi
 • 14.05.2024
 • 9.00-16.00
 • Oslo sentrum
 • Kurspris fra kr 3 780,-

Vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av, både for å ha lovlig drift og skape og sikre verdiskapning fremover. Helt enkelt å lykkes i markedet du er en del av med det ansvaret du har. Du som leder har ansvar! Vi skal jobbe sammen med deg for å øke din kompetanse og øke sannsynligheten for å lykkes godt. Foreleser Torgeir Waterhouse vil lose deg trygt igjennom kurset på en god og forståelig måte.

Kursdag 3: Digital sikkerhet og Personvern

Utforsk ledelsens rolle, konsekvensene av sikkerhetsbrudd og praktiske strategier for å styrke organisasjonens sikkerhet. Andre halvdel av dagen fokuserer vi på personvern på arbeidsplassen, fra ledelsens ansvar til konkrete tiltak for å håndtere utfordringer. Bli rustet med kunnskap om ansattes rettigheter, planlegging av avvikshåndtering, og tiltak for å opprettholde høye personvernstandarder. Sikre din digitale fremtid med dette transformative kurset!

Digital sikkerhet

Digital sikkerhet handler om å sikre og ivareta verdier og data mot sikkerhetsbrudd. Det er alltid ledelsens ansvar at den digitale sikkerheten i en virksomhet er forsvarlig. Dette kurset om digital sikkerhet vil belyse ledelsens rolle og ansvar, hvordan ledelsen kan ivareta sitt ansvar, hvilke konsekvenser sikkerhetsbrudd kan ha, og etterlevelse av relevant regelverk.

Kurset vil fokusere på ulike oppgaver og roller som må på plass i en virksomhet for å få god digital sikkerhet.  Det vil fokusere på rollene i sikkerhetsteamet og beskrive ansvarsområdene for hver rolle. En årlig planlegging for krisehåndtering, læring og forbedring vil være en sentral del av dagen, og deltakerne vil motta konkrete anbefalinger, inkludert metoder som Risiko- og Sårbarhetsanalyser (ROS), for å styrke sikkerheten.

Personvern

Kurset fokuserer på personvern på arbeidsplassen, inkludert ledelsens ansvar, regelverk, utfordringer, og ansattes plikter og rettigheter. Det inkluderer også planlegging av avvikshåndtering.
Kurset vil ha et særlig fokus på spesifikke utfordringer knyttet til personvern på arbeidsplassen, som kameraovervåkning, innsyn i e-postkasser og bruk av loggdata fra utstyr.
Deltakerne vil lære om ledelsens ansvar, ansattes plikter og rettigheter knyttet til personvern, og det vil legges vekt på planlegging av avvikshåndtering og tiltak for å opprettholde høye personvernstandarder gjennom hele året.

Målgruppe

Ledere på alle nivåer i ulike bransjer og styremedlemmer som ønsker å styrke sin forståelse og kompetanse innen teknologiledelse.

Lær mer om kursserien

Meld deg på alle 4 kursdagene – klikk her

Ønsker du kun å melde deg på dette kurset, trykk på «Meld deg på» knappen.

Kursdag 1: Bærekraft og Anskaffelser

Kursdag 2: AI i praksis og Data

Kursdag 3: Digital sikkerhet og Personvern

Kursdag 4: Sky (Cloud) og markedsføring i digitale kanaler

I samarbeid med Otte AS og Torgeir Waterhouse

Otte er spesialister på ledelsesrådgiving, også kjent som management consulting, med fokus på hvordan teknologi og regulering og politikk påvirker strategi, forretningsmodeller, organisering av virksomheten og mer. De bistår virksomheter med å tilpasse seg og å følge endringene, enten handler om organisering av virksomheten, utvikling av forretningsmodeller, behov for it-sikkerhet, etc. De fungerer som sparringspartner for ledere på flere nivå, ledergrupper og styrer, enten det er i interne eller eksterne prosesser, det kan være i møte med kunder, leverandører, media eller myndigheten

/static/rightsidebottom-e5169565f823ffa6fee7a66bcfcae1c7.png

Torgeir Waterhouse

Partner, Otte AS

Torgeir har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Før oppstarten av Otte i 2019 kom han fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge. I tillegg har Torgeir deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver, sparringspartner og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

Dato og tid

 • 14.05.2024 09:0016:00

Program

08:30 – 09:00 Registrering og enkel servering

09:00 – 09:45 Kursstart – Digital sikkerhet

09:45 – 10:00 pause

10:00 – 10:45 Del 2

10:45 – 11:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

11:15 – 12:00 Del 3

12:00 – 12:45  Lunsj

12:45 – 13:30  Personvern

13:30 – 13:45 pause

14:00 – 14:45 Del 2

14:45 – 15:15 gruppesamtaler/diskusjoner (inkl pause)

15:15 – 16:00 Del 3

Kurs

Gjennomføring Kurset gjennomføres fysisk på et kurssted eller konferansehotell. Grupperabatt Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å delta sammen på ett arrangement? Da kan det lønne seg å melde dere på sammen! Når samme bedrift melder samtidig på 5 eller flere på ett arrangement, får dere 20% rabatt på kurspris. Påmelding Meld deg på via påmeldingsknappen. Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no. Påmeldingsregler Påmelding er bindende. Ved å melde deg på aksepterer du våre avbestillingsregler. Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser. Hotell Bestilles og betales av den enkelte deltaker. Avbestillingsregler Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon. Sykemelding gir dessverre ikke grunnlag for refusjon. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette. Rettigheter Kjøp av arrangement er personlig og knyttes til den påmeldte.

Totalpris

Kr 4 870,- for medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening

Kr 4 870,- for medlemmer av Norsk forening for vedlikehold

Kr 4 870,- for medlemmer av Kranteknisk Forening

Kr 5 290,- for øvrige deltakere


Pris inkluderer

 • Deltakelse på kurset
 • Pausebevertning
 • Lunsj
 • Digital tilgang til kursbevis
 • Digital tilgang til presentasjoner
Medlemmer av KranTeknisk Forening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norges bygg-og eiendomsforening får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Medlemmer av Norsk Forening for Vedlikehold får 10% rabatt. Rabatten trekkes fra på faktura/betaling med kort.
Grupperabatt Når samme bedrift melder på fem eller flere personer samtidig på et arrangement, får dere 20% rabatt på kurs- eller konferanseprisen.

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

15.04.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Pris

Kurspris fra kr 3 780,-


Påmeldingsfrist

15.04.2024 - men påmelding er mulig helt frem til arrangementet starter

Arrangører

Arrangement

Kurs

Kanskje du også er interessert i disse arrangementene?

Konferanse

Arrangør

association

Konferanse

Nyhet!

Arrangør

association