3 unike fordeler for deg som kursdeltaker

Kategori: Kurs

Publisert: 25. september, 2020


Author name

Monica H. Grønli

3 unike fordeler for deg som kursdeltaker

Kategori: Kurs

Publisert: 25. September, 2020

Author name

Monica H. Grønli

1. Faglig dyktige forelesere med lang erfaring

2. Tilgang til Min side med kursdokumentasjon

3. Kursbevis

1. Forelesere

Våre kurs fokuserer på ulike faglige behov og det stilles høye krav til vårt arbeid. Kursene utvikles, evalueres og oppdateres av kurskomitéer med tung faglig kompetanse og med et bredt tverrfaglig samarbeide. Dette gir deg som deltaker de beste foredragsholdere innen bransjen.

2. Min side

Alle som melder seg på kurs hos oss får en egen personlig side hvor du finner dokumentasjon etter endt gjennomført kurs.

"Min side" funksjonen er tilgjengelig for alle personlige medlemmer i en forening, hovedkontakter i medlemsbedrifter, deltagere på kurs og konferanser samt andre personer med tilknytning til en av våre foreninger eller til Quality Norway.

3. Kursbevis

Alle som deltar på kurs hos oss får kursbevis. Dette gir deg som deltaker et konkret bevis og konkurransefortrinn innen relevant bransje, samt kan være attraktivt ved jobbsøk.

Relaterte artikler

Få verdifull kompetanse i dag

Interaktivt nettkurs 12. mai: De nye reglene om kjøp og salg av fast eiendom fra 1. januar 2022 Lov om endringer i avhendingslova (tryggere bolighandel) Forskrift til avhendingslova angående utarbeidelse av tilstandsrapport På kurset gjennomgås revisjonen av avhendingslova som trådte i kraft 1. januar 2022, herunder følgende temaer: Forbudet mot «as is»-klausuler Utarbeidelse av tilstandsrapporter […]

Vedlikeholdsleder World Class Maintenance

Vedlikehold er en av de viktigste konkurransefaktorene for fremtidsrettete bedrifter. Derfor er det viktig å ha moderne og riktig kompetanse! Hva gjør din bedrift for å sikre en velfungerende og fremtidsrettet vedlikeholdsorganisasjon? Opplæringen for vedlikeholdsledere er utviklet av Norsk Forening for Vedlikehold for å gi deltakerne en bred og oppdatert kompetanse innen vedlikeholdsområdet. Opplæringen bygger […]

Kunnskap som øker verdien din