Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet

Så enkelt er det å delta på nettkurs hos oss

Kategori: Kurs

Publisert: 06. november, 2020


Author name

Monica H. Grønli

Så enkelt er det å delta på nettkurs hos oss

Kategori: Kurs

Publisert: 06. November, 2020

Author name

Monica H. Grønli

Stadig flere bedrifter har oppdaget hvor effektiv bruk av interaktivitet er for kompetanseheving for sine ansatte, og vi gir deg mulighet til raskt å oppdatere deg på det du trenger. I tillegg sparer du store reise- og hotellutgifter.

Dette trenger du:

  1. Internett
  2. Pc/Mac, nettbrett eller mobil

Slik deltar du:

  1. Trykk på lenken tilsendt i invitasjon
  2. Åpne Zoom meetings
  3. Join Computer Video (for bilde)
  4. Join Computer Audio (for lyd)

Ingen nedlastning av programvare!

Quality Norway tilbyr gode, profesjonelle kurs og konferanser med inspirerende og motiverende forelesere, og vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Alle våre forelesere må gjennomføre ett digitalt kurs på hvordan de holder gode foredrag og kurs digitalt.

Dette betyr at du som deltaker gjennomfører kurset fra der du befinner deg, og via internett vil opplevelsen være som om du er til stede i et klasserom.

Fordelen med interaktive kurs er at man kan delta aktivt på kurset som om man sitter i et klasserom, mens man har dialog med kursinstruktør uten å være i nærkontakt. Vårt formål er å presentere et tema som er engasjerende, relevant og informativt til deg som deltaker.

Vi har en profesjonell businessmodell av Zoom og bruker alltid passord på alle våre kurs. Det anbefales sterkt å installere «Zoom meeting client» fra zoom.us. Dette sikrer at alle deltakere får best mulig ytelse og får tilgang til alle funksjoner. Det reduserer også krav til båndbredde/kapasitet på nettet. Du kan også delta uten å laste ned «Zoom meeting client. Har du spørsmål rundt nettkurs eller Zoom, ta kontakt med oss!

Det vil være gruppearbeid, diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Kursholder sender ut informasjon om pålogging senest dagen før kursstart.

Velkommen til kurs hos oss!

Relaterte artikler

Kunnskap som øker verdien din