<p class="attachment"><a href='https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-scaled.jpg'><img width="300" height="200" src="https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-300x200.jpg" class="attachment-medium size-medium" alt="" srcset="https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-300x200.jpg 300w, https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-1024x683.jpg 1024w, https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-768x512.jpg 768w, https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-1536x1024.jpg 1536w, https://enkle.re/quality-norway/wp/wp-content/uploads/2020/11/Nettkurs_dame_pc_web-2048x1365.jpg 2048w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" /></a></p>

Så enkelt er det å delta på nettkurs hos oss

Kategori: Kurs

Publisert: 06. november, 2020


Så enkelt er det å delta på nettkurs hos oss

Kategori: Kurs

Publisert: 06. November, 2020

Stadig flere bedrifter har oppdaget hvor effektiv bruk av interaktivitet er for kompetanseheving for sine ansatte, og vi gir deg mulighet til raskt å oppdatere deg på det du trenger. I tillegg sparer du store reise- og hotellutgifter.

Dette trenger du:

  1. Internett
  2. Pc/Mac, nettbrett eller mobil

Slik deltar du:

  1. Trykk på lenken tilsendt i invitasjon
  2. Åpne Zoom meetings
  3. Join Computer Video (for bilde)
  4. Join Computer Audio (for lyd)

Ingen nedlastning av programvare!

Quality Norway tilbyr gode, profesjonelle kurs og konferanser med inspirerende og motiverende forelesere, og vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Alle våre forelesere må gjennomføre ett digitalt kurs på hvordan de holder gode foredrag og kurs digitalt.

Dette betyr at du som deltaker gjennomfører kurset fra der du befinner deg, og via internett vil opplevelsen være som om du er til stede i et klasserom.

Fordelen med interaktive kurs er at man kan delta aktivt på kurset som om man sitter i et klasserom, mens man har dialog med kursinstruktør uten å være i nærkontakt. Vårt formål er å presentere et tema som er engasjerende, relevant og informativt til deg som deltaker.

Vi har en profesjonell businessmodell av Zoom og bruker alltid passord på alle våre kurs. Det anbefales sterkt å installere «Zoom meeting client» fra zoom.us. Dette sikrer at alle deltakere får best mulig ytelse og får tilgang til alle funksjoner. Det reduserer også krav til båndbredde/kapasitet på nettet. Du kan også delta uten å laste ned «Zoom meeting client. Har du spørsmål rundt nettkurs eller Zoom, ta kontakt med oss!

Det vil være gruppearbeid, diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Kursholder sender ut informasjon om pålogging senest dagen før kursstart.

Velkommen til kurs hos oss!

Relaterte artikler

Gode erfaringer med digitalisering

Norsk Forening for Vedlikehold (NFV) og Quality Norway, som er operativ enhet for foreningens virksomhet, har gode erfaringer med å arrangere digitale kurs og konferanser. Da Norge ble stengt 12. mars tok vi umiddelbart grep, forteller Arild Nybø. Han er daglig leder for begge virksomhetene. Tilbakemeldingene så langt er gode. Av Jan Eirik Schiøtz, Min […]

Hvordan spare store kostnader hvert år

Quality Norway arrangerer mange ulike kurs som kan hjelpe din bedrift til å spare store kostnader hvert år! Ved å melde deg digitalt på en av våre mange kurs slipper du reiseutgifter, hotellutgifter og mindre stress. Når man møtes digitalt er avstand irrelevant – alt du trenger er internett tilgang! Våre digitale konsepter:Nettkurs – digital […]

Få opptil 50 % rabatt

20 % på 5 eller flere fra samme bedrift Uansett hvor i landet dere sitter, gir vi 20 % rabatt på kurspris ved deltakelse med 5 eller flere så lenge dere kommer fra samme bedrift. 50 % bedriftsrabatt på live streaming Ønsker du å samle flere enn 15 personer fra din bedrift i samme møterom […]

Kunnskap som øker verdien din