Kurs og konferanser
Dyktige forelesere
Topp kundetilfredshet
post
post

Nettkurs

Quality Norway tilbyr nettbaserte fagfokuserte kurs på vegne av våre eierforeninger og samarbeidsforeninger både for medlemmer og ikke-medlemmer.

Kursene gjennomføres på bestemte datoer. Gjennomføres på nett med en meget god videoløsning (Zoom), som gjør det mulig å gjenskape dynamikken som man normalt har på et klasseromskurs. Vi bruker alltid passord, og man kan delta uten å laste ned Zoom programvaren på din PC/Mac.

Vi arrangerer både fysiske og digitale kurs. På enkelte store kurs vil det bli mulighet for både fysisk og digital tilstedeværelse. På disse kursene vil det bli direktestrømming (live streaming).

Det vil være gruppearbeid, diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder. Kursholder sender ut informasjon om pålogging to dager før kursstart.

Våre kurs fokuserer på ulike faglige behov og det stilles høye krav til vårt arbeid. Kursene utvikles, evalueres og oppdateres av kurskomitéer med tung faglig kompetanse og med et bredt tverrfaglig samarbeide.

Se oversikt over nettkurs HER.


Lær mer om ett av våre mest populære nettkurs - Koordinatorskolen!

Koordinatorskolen blir raskt utsolgt - vi anbefaler å melde deg på så raskt som mulig!

Koordinatorskolen er kurset for deg som skal ha rollen som koordinator i prosjekterings- og/eller utførelsesfasen på bygge- og anleggsprosjekter. Kurset gir en helhetlig forståelse av hva som er nødvendig kunnskap og erfaring for å ivareta koordinatorrollen på en god og hensiktsmessig måte.

Koordinatorskolen går over 3 dager og alle deler av programmet er obligatorisk for å få kurset godkjent og tildelt kursbevis.

Vi arrangerer Koordinatorskolen en gang i måneden, unntatt juli.
Vi varierer mellom nettkurs og fysiske kurs.

Søk på "Koordinatorskolen" i søkefeltet og se oversikt over alle kursene!